Tapas

 
Tapas opstod måske i Sevilla i 16´hundrede tallet, den ældste kendte tapas bar ligger ihvertfald i Sevilla. Tapas stammer af det spanske ord tag, og startede som et stykke tørret brød stænket med lidt fed oliven olie, som blev lagt over rødvins glasset, som et tag, heraf navnet, senere blev taget tilført lidt ekstra garniture og smag, på diverse barér i Sevilla og bredte sig en konkurence om at lave mere rafineret tapas end naboen, og faktisk til resten af Spanien, og tapas som vi kender dem herhjemme, og muligheden for konstant at udvikle på denne lille ret.

Tapas

Luksus tapas buffet

luksus tapas hvor kun det de bedste (og dyreste) spanske produkter er spezielt udvalgt.
5 årig velhængt skinke, rejer fra madagaskar, let røget rød tun. Passer sig perfekt til et spansk glas vin, Albarino, duero del Ribera, eller Rioja. Vores luksus Tapas buffet serveres med masser af hjemmebagt brød, som bør lunes ved servering.
Små stegte chorizo cocktailpølser m. persille og ost

Marineret stykker af grillet tun

Rimmet laks m. Krydderurter

Salat russé m. Brødstænger

Oksemørbrad stegt m. små hvidløg

Grillet grøntsager

Madagaska rejer m. Citrus chili og hvidløg. (Store rejer stegt m. skal)

Seranoskinke 5 anos (lageret i 5 år)

Oliven

Hjemmebagt brød m. 3 forskellige tappenader

Oliven
225,00 DKK
stk.
Luksus tapas buffet
Tapas er perfekt til det uformelle selskab med familie og venner, passer fantastisk til mousserede vine eller iskold øl. Tapas er meget alsidigt og kan bruges til mange typer af arrangementer. Og du kan plukke lige dem ud som du syntes der de lækkereste, eller mest spændende! Så maden passer til dit temperament og dine gæster.
sommer tilbud
vores-kok.dk | CVR: 28475381 | Snostrupvej 2a, 3600 Frederikssund - DK | Tlf.: 51 33 18 89 | jereskok@gmail.com