Tapas

 
Tapas opstod måske i Sevilla i 16´hundrede tallet, den ældste kendte tapas bar ligger ihvertfald i Sevilla. Tapas stammer af det spanske ord tag, og startede som et stykke tørret brød stænket med lidt fed oliven olie, som blev lagt over rødvins glasset, som et tag, heraf navnet, senere blev taget tilført lidt ekstra garniture og smag, på diverse barér i Sevilla og bredte sig en konkurence om at lave mere rafineret tapas end naboen, og faktisk til resten af Spanien, og tapas som vi kender dem herhjemme, og muligheden for konstant at udvikle på denne lille ret.
Vi holder lukket fra 24/12 julaften og frem til og med 1 Januar, hvorfor der ikke vil være salg af julemiddag d.24/12 samt nytårsmenuer 31/12 

Tapas

Stor tapas buffet

luksus tapas hvor kun det de bedste spanske produkter er specielt udvalgt.
velhængt sortfods kinke, ekstra store rejer, let røget rød tun.
Passer sig perfekt til et spansk glas vin, Albarino, Vedejo, duero del Ribera, eller Rioja. Vores luksus Tapas buffet serveres med masser af hjemmebagt brød, som bør lunes ved servering.
Små stegte chorizo cocktailpølser 
 
Butterdejssnitter med feta

Marineret stykker af grillet tun

Rimmet laks m. Krydderurter og ørrederogn

Salat russé m. Brødstænger

Oksemørbrad stegt m. små hvidløg, (serveres som sliders)

Grillet grøntsager

Store rejer m. Citrus chili og hvidløg. (Store rejer stegt m. skal)

Sortfods skinke 
 
3 forskellige tappenader

Oliven

Hjemmebagt brød

325,00 DKK
stk.
Stor tapas buffet
Tapas er perfekt til det uformelle selskab med familie og venner, passer fantastisk til mousserede vine eller iskold øl. Tapas er meget alsidigt og kan bruges til mange typer af arrangementer. Og du kan plukke lige dem ud som du syntes der de lækkereste, eller mest spændende! Så maden passer til dit temperament og dine gæster.
vores-kok.dk | CVR: 28475381 | Vængetvej 43, 3630 Jægerspris - DK | Tlf.: 51 33 18 89 | jereskok@gmail.com