Tapas

 
Tapas opstod måske i Sevilla i 16´hundrede tallet, den ældste kendte tapas bar ligger ihvertfald i Sevilla. Tapas stammer af det spanske ord tag, og startede som et stykke tørret brød stænket med lidt fed oliven olie, som blev lagt over rødvins glasset, som et tag, heraf navnet, senere blev taget tilført lidt ekstra garniture og smag, på diverse barér i Sevilla og bredte sig en konkurence om at lave mere rafineret tapas end naboen, og faktisk til resten af Spanien, og tapas som vi kender dem herhjemme, og muligheden for konstant at udvikle på denne lille ret.
Vi holder lukket fra 24/12 julaften og frem til og med 1 Januar, hvorfor der ikke vil være salg af julemiddag d.24/12 samt nytårsmenuer 31/12 

Tapas

Tapas Spansk Tapas
Tapas til den uforpligtende sammenkomst, eller receptionen når det skal være andet end canaper og snitter.
 
Tapas, det moderne kolde bord, er mere og mere populært som erstatning for det kolde bord, hvor der bliver lagt vægt på spændende smagvarianter, mere end kvantiteten af mad.
 
Ved bestilling af enkelte tapas, skal der minimum bestilles 7 varianter.
Vores kok´s tapas leveres anrettet på porcelænsfade klar til servering. Da tapas er mindre, leveres de alle kolde for ikke at blive tørre i varmekasser. Vi anbefaler en varm ovn, til opvarmning af enkelte tapas, samt brødet. Der er anført ved de enkelte produkter, om de skal lunes.
 
Mad ud af huset på den spændende måde.
325,00 DKK
stk.
Stor tapas buffet
235,00 DKK
stk.
Tapas ud af huset
15,00 DKK
stk.
Fondant au chocolat, dessert, kage, ud, af, huset,
Tapas er perfekt til det uformelle selskab med familie og venner, passer fantastisk til mousserede vine eller iskold øl. Tapas er meget alsidigt og kan bruges til mange typer af arrangementer. Og du kan plukke lige dem ud som du syntes der de lækkereste, eller mest spændende! Så maden passer til dit temperament og dine gæster.
vores-kok.dk | CVR: 28475381 | Vængetvej 43, 3630 Jægerspris - DK | Tlf.: 51 33 18 89 | jereskok@gmail.com