Der er ikke to fester der er ens og
jeg ved, at det er en stor dag for
værten og gæsterne, derfor sætter
jeg en ære i at opfylde jeres ønsker
til mindste detalje.
 
Med venlig hilsen
Gert Brudthagen Olesen
Vi holder lukket fra 24/12 julaften og frem til og med 1 Januar, hvorfor der ikke vil være salg af julemiddag d.24/12 samt nytårsmenuer 31/12 

Selskabslokaler Jyllinge

Dit selskabslokale Jyllinge

Jyllinge byder på masser af selskabslokaler, men kun et selskabslokale hvor maden og servicen spiller så godt sammen.

 Tæt på Jyllinge Havn

Mand og kone, skaber som kok og tjener tilsammen det perfekte bryllup, konfirmation eller din runde fødselsdag i Rørbæk Forsamlingshus festlokaler.
I vores selskabslokaler har maden stor betydning, ligesom servicen i Rørbæks Forsamlingshus festlokale spille en væsentlig rolle for din fest. Vi arbejder profissionelt med dit arrangement, for at skabe den perfekte fest for dig i Frederikssund.
 Selskabslokale Jyllinge

Vores selskabslokaler

Vores selskabslokaler ligger lokalt i St.Rørbæk med natbus lige ved døren, stor parkerings plads. Og skulle i ønske limosinkørsel står Jaguar house klar med en bil på den anden side af gaden.
Skulle du ønske at bruge Rørbæk Forsamlingshus festlokale ring til vores-kok.dk på telefon: 51 33 18 89 vores selskabslokaler står altid klar for en fremvisning.
 
Festlokale Jyllinge
Så er der dækket op
 
Rørbæk Forsamlingshus festlokaler kan kun benyttes ved samtidig bestilling af mad fra vores-kok.dk, som sørger for alt i forbindelse med din bestilling af et arrangement i de lokale festlokaler.
vores-kok.dk | CVR: 28475381 | Vængetvej 43, 3630 Jægerspris - DK | Tlf.: 51 33 18 89 | jereskok@gmail.com