Salg og Levering

Vores-kok.dk ønsker du får en god oplevelse fra start til slut, og vi forsikrer dig om at du vil blive kyndigt vejledt fra start til slut når du bestiller et arrangement hos os.
 
Ordrebekræftelse:
Indenfor kort tid efter bestillingen modtager du en ordrebekræftelse pr. mail. Vælger du at bestille over telefonen sender vi den pr. mail.

Bestilling:
Vi anbefaler at du bestiller maden i god tid. Er der mindre end 8 dage til den ønskede leveringsdato, skal du kontakte os på 51 33 18 89 for at afgive din ordre.

Kort Betaling:
betales der med kort på hjemmesiden, trækkes det fulde beløb inklusiv leveringsomkostniger 8 dage før leveringen af den bestilte mad. ønsker du at betale via netbank husk at anføre faktura nummer, eller ordrenummer.

Levering:
den bestilte menu leveres på aftalt dato, samt klokkeslet plus/minus 15 minutter afhængi af trafikken, husk at der ved højtider, konfirmation m.m. må forventes større tidinterval for din levering. leveringen beregnes ud fra total beløb. Vi påtager os gerne rengøring af emballage og service, hvis det aftales. Prisen er i så fald 10 kr. pr. person, dog minimum 250 kr. 

Returemballage og service:
vi afhenter returemballage samt rengjort service, om mandagen. servicen skal være tilgenligt for vores chauffør, aftales ved leveringen, med chaufføren, med mindre andet er aftalt på forhånd med vores køkken.

Fortrydelsesret:
Der kan ændres i din bestilling, antal kuverter samt menu frem til 8 dage før levering, for ændring ring til vores kok. Fortryder du din bestillingen inden for de sidste 8 dage før levering er det indbetalte beløb gået tabt. har du spørgsmål til din bestilling er du altid velkommen til at ringe til os på 51 33 18 89

Betaling:
Betalingen af maden skal ske 8 dage før leveringen. På ordrebekræftelsen vil den nøjagtige data for indbetalingen fremgå. Er der ved bestilling, mindre end 8 dage til leveringsdatoen, skal indbetalingen ske hurtigst muligt, dog senest 2 dage før levering. Du kan betale med Dankort, eller på din pc homebanking. Ved den sidste betalings type, er det vigtigt at du husker at oplyse ordrenummer.
Du kan også vælge at betale kontant ved levering.

Fortrolighedspolitik:
Fortrolighedspolitik: Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, email adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Reklamation:
Skulle der mod forventning være noget ved din bestilling, som ikke lever op til din forventning, kan du altid kontakte vores kok alle hverdag på telefon 51331889

Priser:
Alle priser er ex leveringsomkostninger. Prisen på levering bliver beregnet ud fra den totale bestilling.

FRISTELSER
Vi har kombineret et specialt
tilbud ud fra 3 af vores mest solgte
italienske buffeter, her er det, det
bedste af det vores koks kunder
efterspørger på vores italienske
udvalg. sammensat til en yderst
fornuftig pris. 

Tiramisu, italiensk, buffet, desserter
PRIS KUN 225,-kr
.

Forret:
vitello tunado Kalvefilet m. tun-
sauce og store capers samt
semidry
tomater

Buffet:
Prosciutto rosticco hjemme saltet skinke stegt m. rosmarin

Kalv saltimbocca, lækker kalvefilet
stegt m. pamaskinke og salvie

Pasta salat m. artiskok pesto

Pasta
m. tomat, frisk grønt 
og  basilikum

Tomatsalat m. mozzarella

Grøn salat m. pamesan
croutoner
og grønne grillede asparges drysset m. frisk pamesan

saute af grønt m. tomater

Kartofel både stegt m. citron
hvidløg og timian

tappenade og brød

Dessert:
Tiramisu a´la vores kok

 
vores-kok.dk | CVR: 28475381 | Snostrupvej 2a, 3600 Frederikssund - DK | Tlf.: 51 33 18 89 | jereskok@gmail.com