Nytårs menu 2020

klar til servering med et minimum af tilberedning, alt I skal bruge er en ovn og et enkelt blus på komfuret.

Forretten:  
Start med at sætte brødet i ovnen, ca 5-8 minutter 220c. Kom en skefuld grøn dressing i midten af en tallerken kør den rundt, lav en spiral med den røde dressing og træk en tændstik gennem for at lave mønster, alternativ, 2 x rød og grøn dressing, som skak tern eller som sidste billede, fri fantasi. placer hummer souffléen i midten pynt med krydderurter og cavi-art.

Apetizer:
Anrettes på lille tallerken, sno skinken om grisini og klar til servering.


Hovedretten:
Saucen varmes i en gryde. Trøffelmosen, garniture og tournedos sættes i den forvarmet ovn Tournedos uden låg på ca. 220c kan sagtens tåle masser af varme, ca. 10-14 minutter, afhængig af hvor rødt kødet skal være. Husk at lade tournedoserne trække, ca. 15 minutter, i åben ovn og I er klar til servering. anret med sauce på tallerkenen, tournedos, bagt grønt, og mos garner med gulerodsrundel tomat.









Desserten: 
Læg kagestykket forsigtigt ned på tallerkenen, pynt med syltet anans, cullis, citronmelisse, samt nougat vafler


Nytårsmenu 2020

Vi har gjort nemt og lækkert. 
 
Forret
Lakse hummer souffle med fyld af scampirejer
anrettet på bund af dressinger og pyntet med krydderurter samt cavi-art
 
*
 
Hovederet
Tournedos af oksemørbrad, serveret på bund af bacon kartofel tilsmagt m. friske krydderurter, og hvid trøffel olie, bagt grønt. Samt sauce maderia
 
*
Dessert:
Chokolade symfoni
Gateau Marcel ala vores kok
sprød chokolade bund m. Hvid chokolade
mørk chokolade lys chokolade
med syltet ananas
  
299,00 DKK
stk.
Nytårsmenu 2020

Apetizer

 

                                                               appetizer
                                            mini tærte med italiensk salami
                                            Gratineret asparges m. bacon
                                      Grisini m. Rosmarin og spansk serano

*kan serveres til nytårtalen, nydes som mellemret, eller bare som en snack i løbet af aften.
45,00 DKK
stk.
Apetizer

SÆSON TILBUD
Vi har kombineret et special vinter
tilbud ud fra 3 af vores mest solgte
italienske buffeter, her er det, det
bedste af det vores koks kunder
efterspørger på vores italienske
udvalg. sammensat til en yderst
fornuftig pris. 

Tiramisu, italiensk, buffet, desserter
PRIS KUN 195,-kr
.

Forret:
vitello tunado Kalvefilet m. tun-
sauce og store capers samt
semidry
tomater

Buffet:
Prosciutto rosticco hjemme saltet skinke stegt m. rosmarin

Kalv saltimbocca, lækker kalvefilet
stegt m. pamaskinke og salvie

Pasta salat m. artiskok pesto

Pasta
m. tomat, frisk grønt 
og  basilikum

Tomatsalat m. mozzarella

Grøn salat m. pamesan
croutoner
og grønne grillede asparges drysset m. frisk pamesan

saute af grønt m. tomater

Kartofel både stegt m. citron
hvidløg og timian

tappenade og brød

Dessert:
Tiramisu a´la vores kok

 
vores-kok.dk | CVR: 28475381 | Snostrupvej 2a, 3600 Frederikssund - DK | Tlf.: 51 33 18 89 | jereskok@gmail.com