klar til servering med et minimum af tilberedning, alt I skal bruge er en ovn og et enkelt blus på komfuret.
Forretten:
Start med at sætte brødet i ovnen, ca 5-8 minutter 220c. Kom en skefuld grøn dressing i midten af en tallerken kør den rundt, lav en spiral med den røde dressing og træk en tændstik gennem for at lave mønster, alternativ, 2 x rød og grøn dressing, som skak tern eller som sidste billede, fri fantasi. placer hummer souffléen i midten pynt med krydderurter og cavi-art.
Apetizer:
Anrettes på lille tallerken, sno skinken om grisini og klar til servering.
Hovedretten:
Saucen varmes i en gryde. Trøffelmosen, garniture og tournedos sættes i den forvarmet ovn Tournedos uden låg på ca. 220c kan sagtens tåle masser af varme, ca. 10-14 minutter, afhængig af hvor rødt kødet skal være. Husk at lade tournedoserne trække, ca. 15 minutter, i åben ovn og I er klar til servering. anret med sauce på tallerkenen, tournedos, bagt grønt, og mos garner med gulerodsrundel tomat.
Desserten:
Læg kagestykket forsigtigt ned på tallerkenen, pynt med syltet anans, cullis, citronmelisse, samt nougat vafler