Hvem er vores-kok.dk

Vores-kok.dk er et selskabs og catering firma, der bringer mad ud af huset.
 
Firmaet ejes af køkkenchefen Gert Brudthagen Olesen. Og består iøvrigt af en lille stab af faste medarbejder der har været tilknyttet til køkkenet siden starten i 2005. Stabilitet skaber kvalitet.
 
 
Du har muligheden for at komponere den perfekte middag sammen med vores-kok.dk ring til Gert på 51 33 18 89

Vi levere maden til din fest!

 
Mad ud af huset i Birkerød, er for dig der ønsker mere tid til dine gæster. Vores-kok.dk gør det nemt for dig som vært eller værtinde, maden bliver bragt lige til din dør, forretterne er anrettet på fade eller på tallerken, som det passer sig til din fest. Stegene og kartoflerne er pakket i varmekasser, hvor det holde sig brændvarmt i op til 3 timer. Salater og garniture, er anrettet i porcelænsfade klar til servering. vores-kok´s udvalg klik her!

Aktuelt tilbud!

Bestil catering 
salg og levering vedrørende mad ud af huset

Mad ud af huset Birkerød - catering & diner transportable

Mad ud af huset Birkerød, er for den kvalitets beviste kunde, som sætter pris på kvalitet, veltilberedte råvare af god kvalitet, tilberedt i spændende kombinationer, prøv vores receptions menu til den uforpligtende sammenkomst, hvor godt selskab med venner og familie, og spændende smags sammensætninger er sat over kvantitet.
  
Mad ud af huset Birkerød
 
Mad ud af huset i Birkerød, er for dig der ønsker mere tid til dine gæster. Vores-kok.dk gør det nemt for dig som vært eller værtinde, maden bliver bragt lige til din dør, forretterne er anrettet på fade eller på tallerken, som det passer sig til din fest. Stegene og kartoflerne er pakket i varmekasser, hvor det holde sig brændvarmt i op til 3 timer. Salater og garniture, er anrettet i porcelænsfade klar til servering.
 
Festmiddag birkerød

Bestil din mad ud af huset til levering i Birkerød hos vores-kok.dk. Gør det nemt for dig selv, lækkeret for dine gæster, og slip selv for besværet med planlægning af indkøb og tilberedning. Birkerød er næsten at betrakte som et af vores lokale områder, hvor vi bringer festmiddagen ud kørsel beregnes ud fra dit køb, som dækker levering af din festmiddag på dagen, samt afhentning af porcelæn m.m. først kommende hverdag.
 
Ønske i selv at afhente og levere service retur, beregnes naturligvis ingen levering.
 
 
vores-kok.dk | CVR: 28475381 | Vængetvej 43, 3630 Jægerspris - DK | Tlf.: 51 33 18 89 | jereskok@gmail.com