Vi holder lukket fra 24/12 julaften og frem til og med 1 Januar, hvorfor der ikke vil være salg af julemiddag d.24/12 samt nytårsmenuer 31/12 

Store portioner

 
Vores portioner er store, så dine gæster kommer ikke til at gå sultne fra bordet! Der er oftest mere end nok, når i bestiller til det antal kuverter, i har inviteret.

Der er selvfølgelig selskaber, hvor du kunne have glæde af ekstra tilbehør eller en af vores lækre forretter. Dette anbefaler vi specielt til vores billigste mix selv buffeter.
Er der nok til børnene? I kender bedst selv jeres gæster og de børn der er inviteret. Nogle børn spiser som voksne, mens andre ikke rører maden. Antallet af kuverter i forhold til børn er meget individuelt.

Til de meget sultne som skal holde en "herre middag", anbefaler vi at bestille buffet med mindst 3 slags steg, og 2 x kartofler, og bestil hellere en ekstra kuvert, og have lidt til næste dag i køleskabet.

Skærer du tynde skiver, ca 1/2 cm tykke, garantere vi at der er flere skiver end der er bestilt kuverter. og hellere et par skiver for mange end for lidt.

Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du er i tvivl. Vi har mange års god erfaring med middags selskaber.

Sæsonvare. Vi forbeholder os retten til at ændre i menuer og buffeter. Da vores udbud af buffet/menuer m.m. er meget varieret, vil der være flere af vores råvare som er sæson betinget, disse vil altid blive erstattet af en anden råvare. Ligeledes kan der være udsolgt fra vores leverandører. Vi vil altid bestræbes os på at leverer det bedste færdige produkt, sæledes at du som kunde for den bedste oplevelse.

 

vores-kok.dk | CVR: 28475381 | Vængetvej 43, 3630 Jægerspris - DK | Tlf.: 51 33 18 89 | jereskok@gmail.com