Vi holder lukket fra 24/12 julaften og frem til og med 1 Januar, hvorfor der ikke vil være salg af julemiddag d.24/12 samt nytårsmenuer 31/12 

Depositum

Depositum Selskab
Selskaber i Rørbæk Forsamlingshus, kan bestilles og betaler online her.
 


INFORMATION OMKRING AFHOLDELSE AF SELSKAB
MENU & DETALJER

Vi anbefaler, at vi mødes nogle måneder før og taler om de grundlæggende rammer for jeres arrangement. Mail eller ring og book et møde på jereskok@gmail.com eller på tlf. 51 33 18 89

DEPOSITUM
På DKK 2,000,- bliver opkrævet ved  bestilling af lokale til selskab. Depositum er en gensidig bekræftelse på bestillingen. Reservationen er først gældende når depositum er registreret betalt. Dette beløb modregnes endelig regning.
Beløbet kan indbetales online her på siden.

Noter venligst følgende informationer sammen med Betalingen:

Navn
Dato for fest

Ved afbud indenfor 4 mdr. inden arrangementet tilbagebetales dette beløb ikke.

BORDPLAN
Ønskes specifik bordopstilling skal optegning over dette være os i hænde senest 5 dage før arrangementet. Såfremt det ikke sker, forbeholder vi os retten til at opsætte bordene, som vi finder det mest hensigtsmæssigt.

Der er mulighed for aflange borde, U-bord, E-bord, T-bord eller i små grupper Der er også mulighed for 8 til 12 mands runde borde.

Børn og gæster der spiser specialmenuer (vegetarer osv.) bedes venligst være indtegnet på planen så afviklingen af selskabet kan forgå så uforstyrret som muligt.

Vi sætter gerne bordkort og andet pynt på, såfremt dette er os i hænde 5 dage før arrangementet.

AFBESTILLING / ANTALSÆNDRING
5 dage før arrangementsdatoen accepteres vederlagsfrit ændring i gæsteantal på maksimum 5 %, i forhold til antal angivet ved bestilling. Herefter opkræves fuld kuvertpris for udeblevne gæster.

Ved annullering af arrangementet mindre end 2 måneder, før arrangementsdatoen, opkræves et afbestillingsgebyr på 40 % af den forventede arrangementspris.

Ved annullering af arrangementet mindre end 1 måned før arrangementsdatoen, opkræves et afbestillingsgebyr på 75 % af den fastlagte/anslåede arrangementspris.

BETALING
Efter arrangementet online. 
I kan ikke betale regningen for selskabet kontant eller med udenlandske kreditkort (Mastercard, Eurocard, American Express osv.).
Såfremt betalingsfristen overskrides vil der pålægges en rente på 2 % pro anno.

BLOMSTER
Indgår i kuvertprisen. Vi kan bestille store dekorationer hvis det ønskes fra 225,- pr stk. Bindende besked herom skal gives senest 14 dage før arrangementet. Egne dekorationer kan medbringes og evt. leveres før. Der forefindes kølefaciliteter til blomsterne, og vi anbringer dem på bordet. Ring evt. selv direkte til vores blomsterdekoratør ved specielle ønsker: Thomas

SELSKABSAFTALE
Ved reservation underskrives en selskabsaftale der indeholder vore generelle betingelser.


GENEREL INFO
Der dækkes altid med hvide duge og servietter. Hvide lys er inkl., 
Alle retter tallerkenserveres, dog bydes hovedretten 2. gang fra fad. Kartofler kommer à part. Der serveres altid godt hjemmebagt brød, smør og isvand under middagen.
Bryllupskager, småkager og andet hjemmelavet bagværk og lign. må medbringes.

KONTAKT
Angående ændringer eller planlægning omkring et arrangementet bedes sendt på mail jereskok@gmail.com eller på telefon 51 33 18 89
 
Der tages forbehold for eventuelle ændringer og særlige forhold.
750,00 DKK
stk.
Fest pakke 6
645,00 DKK
stk.
Fest pakke 5
595,00 DKK
stk.
Fest pakke 4
555,00 DKK
stk.
Fest pakke 3
495,00 DKK
stk.
Fest pakke 2
395,00 DKK
stk.
Fest Pakke 1
299,00 DKK
stk.
Brunch, ud, af, huset
250,00 DKK
stk.
Pandekager, brunch
199,00 DKK
stk.
Brunch
2.000,00 DKK
stk.
Reservations gebyr
Betaling af depositum ved reservation af Rørbæk Forsamlingshus.
 
Din online betaling af arrangementer i Rørbæk Forsamlingshus 
vores-kok.dk | CVR: 28475381 | Vængetvej 43, 3630 Jægerspris - DK | Tlf.: 51 33 18 89 | jereskok@gmail.com