Hvad siger kunderne om vores-kok.dk

Her på siden kan du læse hvad andre kunder mener om vores-kok.dk's mad, service, m.m.

Du er meget velkommen til at give din komentar vidre til andre kunder her på siden. Så andre kunder kan se hvad du syntes om
www.vores-kok.dk

 

kokkene

Firma referencer:

Jyske Bank Frederiksværk

Jyske Bank Frederikssund

Brdr. Dahl Frederikssund

Jyske Bank Vesterbrogade

Danske Bank Frederikssund

Rene Rasmussen VVS 

Føtex Frederikssund

Nykredit Frederikssund

Danse studio Frederikssund

Henriks Synshal Frederikssund

Fjordhuset Frederikssund

Bon Gout Frederikssund

Procom A/S Frederikssund

Værebro tømmerhandel

Tinghøj Boghandel

Danske Bank Frederiksberg

Billetkontoret.dk Vesterbrogade

STRIX Film

Brdr. Dahl Rødovre

Atradius

Frederikssund Real skole

Frederikssund ungdoms skole

Falkenborg skolen Frederikssnud

Skat Frederikssund

Dansk Brand Teknik

Bøgeløv Trading

Oppesundby Kirke

Snostrup Kirke

Oppesundby fodbold klud

St.Lyngby Fodbold klub

PET

københavns Politigård

Hjerte Foreningen

Grevinde danner løbet

Glaremester Hasse






Anmeldelser

Skriv besked...


Navn
E-mail
By
Besked
Alonzothync
07/11-2019
By: samar4webstudio@yandex.com
Международная компания в Самаре помогает организовать свой бизнес он-лайн, который включает в себя стратегию, повышение узнаваемости бренда, взаимоотношения с клиентами и настройку процессов, продвижение, рекламу, исследование рынка, которые бы объединяли online-компанию с офлайн-работой. Более 200 фирм кооперируются с нашей фирмой. Сотрудники нашей компании проводят: Локальное СЕО. Содержание. Частое написание нового содержания способствует занимать более высочайшие места, давая поисковым сервисам большее количество страниц в целях индексации, а гостям сайта - намного больше поводов для перехода на ваш личный онлайн-проект. Формирование ссылок. Yandex дает наибольшее авторитетность сайтам с многообразными гиперссылками на них. Оптимизация наполнения. По окончанию сбора главных слов оптимизируем вэб страницы будущего web-сайта, дабы сконцентрироваться вокруг этих слов. Техническое SEO : используем карты сайта,адаптивный дизайн и структурированные данные,скорость сайта, затем, чтобы усилить ваш показатель. Разбор ключевых слов. Определяем ключевые термины и главные слова, которые конкретно ваша повседневная основная аудитория применяет в целях поискового запроса услуг, продуктов и тем, связанных с данной фирмой. [size=6][url=https://samarawebstudio.[...] сайта визитки[/url][/size] На данный момент мы помогли многочисленным фирмам в таких направлениях как: мебель, недвижимость информационные технологии онлайн-банкинг бытовая техника туризм и отдых компьютеры розничная торговля. Нам удалось увеличить их трафик, реорганизовать процессы, продажи, улучшить связь. Приглашаем всех вас к совместной работе с нашей компанией. Продвинем ваш личный портал в лидеры google и Яндекс.
Richardsom
23/10-2019
By: mailbee@litree.ru
В Сервисе проектирует, производит Водоснабжение частного дома. В Сервисе для вас естьв продажу(услуги) МЕШАЛКИ, Резервуары — отстойники, Лопастные мешалки, Шнековые обезвоживатели осадка, Смотровые колодцы, Биоблок ЭКОФИШ, Очистка сточных вод на основе МБР (мембранного био реактора), ОДЪЕМНЫЕ УСТРОЙСТВА И МЕТАЛЛОКОНСТРУКЦИИ Нестандартные металлоконструкции, ВОДООЧИСТНОЕ ОБОРУДОВАНИЕ Статические смесители, ПОДЪЕМНЫЕ УСТРОЙСТВА И МЕТАЛЛОКОНСТРУКЦИИ Ангары, Павильоны, ОЧИСТКА ЛИВНЕВЫХ СТОЧНЫХ ВОД Пескоотделители, НАСОСНОЕ И КОМПРЕССОРНОЕ ОБОРУДОВАНИЕ (Грунфос, КСБ, Вило, КИТ, Взлёт, ТВП) Канализационный насос сухой установки, ВОДОПОДГОТОВКУ Сорбционная фильтрация, а также все для автомойки Автомойки на базе флотации. У нас вы найдете ЛОС для промышленных предприятий, а также Канализационные трубы, мы можем произвести Строительство кессона. Бурение неглубоких скважин, Инженерные изыскания, Ремонт систем водоснабжения. Обустройство скважин - [url=https://woobe.ru ] Автономная канализация[/url]
TLink13Exeld
23/10-2019
By: beahelm@gedleon.com
Каждая строка закладки Получатели является расширением соответствующей строки закладки Продукция и услуги . [url=http://bong88agent.com/forum/pro[...] бухгалтерии 1с екатеринбург[/url] Круглосуточную клиентскую поддержку. [url=http://kinozal-kino.ru/user/Tlin[...] 1с кадры екатеринбург[/url] Независимо от того, применяет организация УСН или общую систему налогообложения, некоторые виды ее деятельности могут облагаться единым налогом на вмененный доход ЕНВД . [url=http://vn-info.net/user/Tlink_1f[...] где купить екатеринбург[/url] При продаже товаров выписываются счета на оплату, оформляются накладные и счета-фактуры, поддерживается обмен электронными документами с контрагентами см. [url=http://www.bbs.xigushan.com/home[...] центры 1с екатеринбург[/url] Рассылка выходит раз в неделю, Ваш адрес не будет передан посторонним лицам. [url=http://alotvshop.az/user/Tlink_1[...] 1с екатеринбург[/url] Совместный продукт фирм 1С и Элит-профит . [url=http://yartube.ru/user/Tlink_2gy[...] по 1с екатеринбург[/url] Конфигурация Intel i5 760 4x2. [url=http://www.www.veterinar.ru/foru[...] в 1с екатеринбурге[/url] 1С Бухгалтерия 8. [url=http://76sp.ru/user/Tlink_3Rimuc[...] оператор пк 1с в екатеринбурге[/url] Счет учета НУ . [url=http://ibudget.abtimo.com/forum/[...] 1с бухгалтерия екатеринбург[/url] На этом описание основных приемов, при помощи которых осуществляется в 1с проверка на пустое значение, закончено. [url=http://intel-com.ge/user/Tlink_2[...] 1с в екатеринбурге[/url] Неправильно определили. [url=http://shilinka.ru/user/Tlink_3J[...] оператор 1с екатеринбург[/url] В организациях, предприятиях и учреждениях различных форм собственности чаще всего встречается проблема принятия на учет персонального компьютера, который был собран из отдельных комплектующих. [url=http://cheatxp.com/user/Tlink_1u[...] интерес екатеринбург[/url] Просмотреть статус сетевых ключей H4, установленных на Linux-машине, можно при помощи утилиты Aladdin Monitor, запущенной в Windows. [url=http://ugzhnkchr.ru/user/Tlink_1[...] бухгалтерия проф купить в екатеринбурге[/url] 13 В этой версии проведена оптимизация внутренних механизмов и реализованы некоторые новые возможности . [url=http://www.besatime.com/index.ph[...] 1с битрикс в екатеринбурге[/url] На самом деле, для пользователя больший интерес представляет, именно, прикладное решение. [url=http://stroiprokatkor.ru/user/Tl[...] 1с оператор екатеринбург[/url] Обучаем Ваших сотрудников всем особенностям работы с программами 1С. [url=http://oshobr.grodno.by/user/Tli[...] пк 1с вакансии в екатеринбурге[/url] а в чём же разница. [url=http://mircaffe.ru/user/Tlink_3a[...] 1с программист[/url] В справочнике Группы пользователей указан профиль, который определяет набор прав ролей . [url=http://old.uralgufk.ru/user/Tlin[...]екатеринбург[/url]
Henrik Leth
09/10-2019
By: Ølstykke
Hej vi er meget tilfreds med det mad i levende til os😀😀
Erika Schmidt-Petersen
02/10-2019
By: Jyllinge
Tak for dejlig mad til min fdselsdag, rigelige mngder og en helt fantastisk god sovs, den vil lnge blive husket. Hilsen Erika
Lisa Larsen
26/08-2019
By: Allerød
Kre Gerd Tusinde tak for dejlig og rigelig brunch igr. Fantastisk brd. STOR ROS til jer. Jeg bruger jer meget gerne en anden gang. Krligst Lisa Fra Allerd
Lis og Leif
12/08-2019
By: Frederiksværk
Mange tak for mad. Meget smagfuldt, og der var rigeligt! Venlig hilsen Leif og Lis
Birgit Johansen
25/07-2019
By: skovlunde
tak for lkker mad tll min fdselsdag.. gsterne roste maden og den er vrd at anbefale. super lkker og god service 25/5-19
Sren Holdt
19/06-2019
By: Roskilde
Fik lrdag d. 15 juni leveret 15 kuverter til tiden. Vi havde valgt en Luksus H Alt var super tilfredsstillende og alle var glade. Helt sikkert at vi vender tilbage.
Susi Bekker
29/05-2019
By: Stenløse
Tak for dejlig mad til Markus konfirmation, USA buffet, den passede perfekt, og der var mere end rigeligt mad, ogs til dagen efter. S mange tak for mad og god service
Susi Bekker
29/05-2019
By: Stenløse
Tak for dejlig mad til Markus konfirmation, USA buffet, den passede perfekt, og der var mere end rigeligt mad, ogs til dagen efter. S mange tak for mad og god service
Susi Bekker
29/05-2019
By: Stenløse
Tak for dejlig mad til Markus konfirmation, USA buffet, den passede perfekt, og der var mere end rigeligt mad, ogs til dagen efter. S mange tak for mad og god service
Peter S. Hansen
26/05-2019
By: Ganløse
Hej Kokke, super service og mere end rigeligt med mad, helt perfekt. Alle vores gster glade og isr konfirmanten var tilfreds.
Birgit Andersen
26/05-2019
By: Roskilde
En hilsen fra mig og alle mine gster, tak for dejlig mad, selv kokken som var med til selskabet, roste maden.
Ghita Johannesson
19/05-2019
By: Ølstykke
M rligt indrmme at vi ikke var tilfredse med maden, jo tzazikien og brdet var fint, men den glaseret skinke havde fet alt for meget og var helt mrk et stykke ind i skinke og fldekartoflerne var nrmest brndt p s sorte var de ovenp i den alm salat var der salaten brun flere steder. S Dette er IKKE et sted jeg bestiller mad igen.
Lasse Toft
08/05-2019
By: Skævinge
Det var super mad
Hanne Ladewig
18/04-2019
By: Herlev
Hej. Vi vil gerne sige mange tak for det fine mad vi fik i fredags. Det var en virkelig god oplevelse, og der var meget af det. Jeg vil helt sikkert vende tilbage til jer nste gang jeg skal bruge mad ude fra. Ogs tak til den sde unge mand som kom med det God pske til alle. Hanne Ladewig
annie andersen
15/01-2019
By: Ølstykke
Vi fik lrdag den 12.1. 2019 leveret en 3 retters menu til vores selskab. Mad var som de andre gange vi har bestilt hos Vores-kok fet rigtig dejlig velsmagende mad. Det kan anbefales at bestille mad ud ad huset. Annie Andersen
Pia Johannesen
13/01-2019
By: Værløse
Stor tak til kokkene fra vores kok, hele vores arrangement krt som p skinner, maden var tip top, og vi var meget tilfredse. Vender helt sikkert tilbage. Hilsen Pia
Erik Pedersen
08/01-2019
By: Frederikssund
Tak for rigtig dejlig mad til fdselsdagsfest 5/1-19.Gsterne og vi var meget tilfredse. Meget velsmagende og godt. Vi havde valgt ssontilbuddet.
David Overton Holm
02/01-2019
By: Frederikssund
Mang tak for en super lkker julemiddag. Vi var 8 voksne og 6 brn og havde bestilt 10 kuverter. Det passede helt fint. Eneste lille ting var at sovsen var lidt for lidt eller ogs var den lidt for god😉
Peter Hansen
18/12-2018
By: Ølsted
Meget fint, og pnt anrettet lige til at stte p bordet som lovet. Alle mine gster roste maden.
Arne Petersen
12/11-2018
By: Slangerup
Tak for et flot arrangement ved min 70 - rsdag den 20. oktober og stor ros fra mine gster.
Hans Macdonald
23/10-2018
By: Herlev
Hej Gert, Tak for mad. Der var rigeligt mad og det smagte rigtig godt. Alle gster var begejstrede over kvaliteten af bde kdet og salaterne.
Flemming Lindeblad
23/10-2018
By: Ballerup
Hej Gert Olsen. Tak for dejlig mad, mine gster var glade ogs mig. PS de var vilde med laksen. Mvh Flemming Lindeblad. Kan kun anbefale jeres gode mad👍👍&#12[...]
Peter Hansen
11/10-2018
By: Ballerup
Fik super service, fra start til slut. Amerikaner buffet, til drengene i fodboldklubben, der var rigeligt, leveret til tiden, og afhente dagen efter som aftalt, alt klappede og alle blev mere end mtte.
Niels Johansen
06/10-2018
By: Lyngby
Tak for dejlig mad -- det var en stor succes mange hilsner Niels
torkel meyer
04/08-2018
By: Jægerspris
Aldrig fr hat jeg flt mig s grundigt snydt som over den mad vores-kok leverede til min 80 rs fdselsdag. Den svarede overhovedet ikke til de forventninger annonceringen lagde op til. Mere end halvdelen endte i skraldespanden. Fantasttisk skuffet over, hvad der skulle vre en dejlig middag til mine 14 gster. Madbeskrivelserne i annonceringen er helt utrovrdige.
Karen Nielsen
25/07-2018
By: Helsinge
Tak for dejlig mad fra os og alle vores gster. Det var super og der var rigeligt. Det kan godt anbefales til andre.
Anne Marie Fabricius
01/07-2018
By: Smørrum
Det var superdejlig tapas til vores slvbryllup den 2. juni. Gsterne og vi var meget begejstrede og det er jo sknt, nr man prver en ny leverandr 😁
Susanne Ane Svendsen
01/07-2018
By: Frederikssund
mange tak for veltillavet - og rigeligt - dejlig mad, som gsterne syntes godt om. Venlig hilsen Susanne
Kenneth Holgersen
01/07-2018
By: Frederikssund
Vores gster synes at maden var rigtig god. Maden s flot ud, med et godt spil af mange farver, pnt anrettet p fade og i skle, nemt sat op i en buffet. Du fr herfra stor ros.
Kenneth Holgersen
01/07-2018
By: Frederikssund
Vores gster synes at maden var rigtig god. Maden s flot ud, med et godt spil af mange farver, pnt anrettet p fade og i skle, nemt sat op i en buffet. Du fr herfra stor ros.
Ina Eriksen
29/05-2018
By: Jægerspris
Hej Gert, Jeg vil bare lige sige dig tusinde tak for den pragtfulde mad du serverede for os. Det blev rost i hje toner, og jeres service var suberb. Jeg vil ikke tve et jeblik, med at anbefale jer til andre. Endnu engang tak. Hilsen Ina
Leif Holgaard
26/05-2018
By: Frederikssund
Vi vil gerne takke for en dejlig fest lrdag d. 19 maj. Dejlig mad, fint pyntet bord og meget venlig betjening. Alle deltagerne var glade. Venlig hilsen Dorrit og Leif
Flemming Sunkensen
18/05-2018
By: Frederikssund
Tak for super service, nemt og bekvemt. og tak for meget lkker mad, og der var rigeligt af alt.
Anne Hofmann
16/05-2018
By: Ølstykke
Tak for lkkermad - Gsterne var vilde med det og jeg tror du har fet flere kunder.
Anne Hofmann
16/05-2018
By: Ølstykke
Tak for lkkermad - Gsterne var vilde med det og jeg tror du har fet flere kunder.
Ingrid Grnewaldt
27/03-2018
By: Ølstykke
Tusind tak for en lkker 3 retters middag d. 24/3-2018. Super mrt kd. Velsmagende og veltillavet tilbehr. Stor ros fra alle vores gster. Kan varmt anbefale jer til andre. Venlig hilsen Ingrid Grnewaldt lstykke
Kirsten Nielsen
21/02-2018
By: Holte
Maden spist med stort velbehag. Tak for god og effektiv bestilling og levering, og isr for den lkre mad. Guf. Der kom mange spontane udbrud af fornjelse ved maden, og srligt det supermre kd. Hilsen Kirsten
marianne nielsen
20/02-2018
By: måløv
takker for en perfekt middag d.16/2-2018 mad var der nok af mske lidt rigeligt salat og lidt for lidt flde kartofler men var glad for den ekstra kartoffelsalat der uden beregning fulgte med venlig hilsen Marianne Nielsen Mlv.
Birte Linnebjerg
05/02-2018
By: Kongens Lyngby
I gr leverede I en luksusbrunch til vores dobbelte fdselsdagsfest. Vi har vist aldrig hrt s mange superlativer om mad fra vores gster som i gr. Tak og stor ros til jeres kokke. Ogs tak for den flotte mde maden var anrettet p. Det var perfekt.
Severine Olsen
15/01-2018
By: Hillerød
Tak for rigtig god italiensk buffet og levering - Der var ros fra gster og gode rester dagen efter 👍🏼
Jrgen Klausen
06/01-2018
By: Frederikssund
Tak for lkker nytrs menu, og rigeligt af den.
Jrgen Klausen
06/01-2018
By: Frederikssund
Tak for lkker nytrs menu, og rigeligt af den.
Ren og Anne
06/01-2018
By: Frederikssund
Tak for helt vidunderlig mad til vores bryllup, vi har fet mange roser for maden i det hele taget var folk vilde med desserten og den ros skal videre til jer. Mange hilsner
Charlotte Bundgaard
19/12-2017
By: Herlev
Kre Gert. jeg vil bare sige tusind tak for at du tog imod min sidste-jebliks-bestilling. Bde jeg og mine gster var meget begejstrede for maden og der blev spist med stor appetit. Det hele smagte godt, men srligt tunmoussen og rejerne med aioli fik mange rosende ord med p vejen. Jeg vil helt bestemt anbefale jer til andre, der har brug for noget godt mad.
Leif Stenhj
19/11-2017
By: Hillerød
tak for rigtig god mad - ogs "bonus-retter" - som gjorde selskabet glade og tilfredse! Mange hilsner Leif
Marianne Hottenroth
23/10-2017
By: Virum
Hej Gert. Stor tilfredshed, tusind tak for dejlig velsmagende mad og betjening.
Anne Buss
23/10-2017
By: Fredensborg
Hej😊 Maden var perfekt og lkker, al ros fra mig og mine gster. Hilsen Anne Buss i Fredensborg.
Pia Lftgren
13/10-2017
By: Smørrum
Tusind tak for mad i lrdags. Det var som sdvanligt super, super lkkert, og kdet var stegt til perfektion og blekagen var helt fantastisk Der var stor ros fra hele selskabet. Jeg vender tilbage til nste staldfest
Christian Frederikssen
29/09-2017
By: Frederikssund
Mange tak for rigtig god mad
Jrgen B. Hansen
24/09-2017
By: Stenløse
Hej Kokke. Tak for en lkker buffet til min 60rs fdselsdag, der var masser af spndende mad, med masser af smagsindtryk, alle gsterne roste buffeten. Jeg har givet jeres telefon nummer til flere af mine gster, s tror, jeg har skaffet jer nogle nye kunder. idag str den p rester med naboerne. Tak for mad. Hilsen Jrgen
Lena Bach Olsen
24/09-2017
By: Gørløse
Hej Gert. Det var dejligt mad og gsterne roste den meget. Det skulle du lige vide.
Hanne L. Andersson
23/09-2017
By: Melby
16/9-2017 Buffet B Kd og tilbehr var meget fint, men der var alt for meget salat og alt for lidt fldekartofler.
Grethe Andersen
14/09-2017
By: Allerød
Hej Kokke, tusind tak for en lkker italiensk special buffet, rigtig godt tilbehr, og fantastisk mr kalvfilet, den blev rost af alle vores gster. Der var flere der spurgte hvor vi havde fet maden fra, vi har givet dem jeres nummer.
Andreas Grnbk
14/09-2017
By: Ølstykke
Tak for fantastisk mad og god behandling fra dig og dit personale. Blot til info, s synes jeg ikke isen var helt p niveau med det vi ellers fik leveret.
Sren Flou
29/08-2017
By: Jyllinge
Tak for god mad
Lene Lindebjerg
20/08-2017
By: Hørsholm
Tak for god mad. Vi fik en italiensk buffet, og den var rigtig god. Alle gsterne roste maden, der bde smagte godt og s indbydende ud.
Kirsten Srensen
15/08-2017
By: Jyllinge
Det var dejlig mad alle var begejstret s der var kun ros. Venlig hilsen Kirsten Srensen
Hans Erik Schneekloth
11/08-2017
By: Græsted
Tak for mad. Der var, som du selv nvnte, MERE end rigeligt. s vi druknede nsten i maden. Det smagte dejligt og alle var glade Stor ros til vores kok
Kirsten Lundsby Hansen
10/08-2017
By: Kongens Lyngby
Vi siger tak for mad, alle roste den
Pia Nielsen
10/08-2017
By: Ølsted
Vi siger endnu en gang tak for dejlig mad 😄 Folk var virkelig begejstrede for maden og der var som sdvanlig nok af den 😄
Helle og Mogens Srensen
29/07-2017
By: Frederikssund
Vi vil gerne sige tak for den gode mad og den fine service, du har ydet. Vi er yderst tilfredse.
Per Hansen
10/07-2017
By: 4030 Tune
Luksus Buffet G, ca. 23 kuverter Lrdag d. 19 August, forventer at spise omkring kl. 18 leverings udgift ? / sidste frist for endelige antal kuverter ?
Jrgen og Inger Madsen
02/07-2017
By: Værløse
Vi fik en fantastisk buffet, til vores fest. Masser af velsmagende mad, som alle vores gster roste, og vi har mad til flere dage i kleskabet.
Siggi Hallbjrnsson
07/06-2017
By: Smørrum
Hej Gert. Tak for god mad til L.S.T. fest den 2 juni. Alle 81 personer roste maden til skyerne s det blev en rigtig god aften og der var rigligt mad. Den Italienske buffet kan anbefale Jeg har selv arbejdet som kok i Italien og vret faglrer p kokke skolen s jeg har et vist kendskab til det. Det er ikke sidste gang du hrer fra os. P vegne af Tennisklubben. Hilsen Siggi Hallbjrnsson
Lisbeth Andreasen
31/05-2017
By: Roskilde
Vi har netop holdt bryllup med 86 gster. Vi havde valgt Gourmet Menu'en. Det var 25 grader i lokalet hvor vi skulle spise. Vi fik forretten tallerkenserveret - de ankom i sidste jeblik s maden stadig kunne vre helt frisk og det var den. Superlkker skaldyrs symfoni. Herefter blev der anrettet og serveret en stor buffet. Al maden var tillavet med krlig hnd og anrettet meget indbydende i skle og p fade. Det eneste vi selv skulle srge for var bestik til fade og skle. Der var en kok med som skar kd alt efter hvad den enkelte gst nskede sig. Gert havde anbefalet at der blev stillet rigtig meget mad p buffeten ... det s bare s lkkert ud. Til dessert var der den lkreste appelsin kage med frugt og creme.... Meget sknt - vi vil helt sikkert bruge "Vores KOK" en anden gang.
Jacobsen
28/05-2017
By: Rørbæk
Tusind tak for dejlig mad👍det var super lkkert, der var nok af alt, vores gster roste ogs din mad, specielt forretten var et kmpe hit 👍 Hilsen Lisbeth og Thomas
Annette Andersen
27/05-2017
By: Stenløse
Tak for et fantastisk arrangement til vores datters konfirmation d. 13. maj. ALT var perfekt! Vi fik den mest smagfulde buffet vi nogensinde har fet! Fantastisk mad i mere end rigelige mngder. Og Jeres opmrksomhed og service p dagen var lige s perfekt! Ingen manglede noget. Pigerne var super oprksomme! Vi glder os til at holde fest hos Jer en anden gang - og kan kun anbefale andre trygt at lade Jer st for festen! Mvh Michael og Annette.
Pernille Hrab Hansen
18/05-2017
By: Roskilde
Tusind tak for lkker mad i lrdags. Kdet var s lkker mrt og der var rigelig mad.
Kerstin Olsen
16/05-2017
By:
Hej Gert Jeg siger tak for god service og ikke mindst god mad! Gsterne roste maden og alle var meget tilfredse. Sdan skal det gres! =)) Venlig hilsen Kerstin Olsen
Jytte Hansen
16/05-2017
By: Frederikssund
Super lkker mad til Alexanders konfirmation i sndags. Vi troede vi havde fet oksmrbrad istedet for oksefilet, flere af gsterne var enig om, at de aldrig har fet s mrt et stykke kd fr. Rigtig god service, leveret prcis til tiden, gode instrukser, og afhentning igen dagen efter, alt fungerede perfekt. Tak for mad Hilsen Jytte Hansen
Sren Krogh-Nielsen
16/05-2017
By: Bagsværd
Kre Gert Vi vil meget gerne takke for super mad (endnu engang) - det var en fornjelse at f det fra dig igen. Vi tales ved til nste fest.
Jeanette Nielsen
07/05-2017
By: Værløse
Hej Kokke Tak for en fantastisk buffet, til vores datters konfirmation igr, alt klappede, og info til pigerne s der ikke var noget at g fejl af. Flot anrettet p fade. Og oksefileten s mr, s flere gster troede det var oksemrbrad. Og rigeligt mad, s vi har til idag med. Endnu engang tusind tak!
Mai Britt Brnum
06/05-2017
By: Frederikssund
Tusinde tak for et super professionelt arrangement - alt fungerede - dejlig mad - super personale
Michael Hansen
06/05-2017
By: Roskilde
Tak, for proffisionel behandlig, fra start til slut. Og tak for endnu engang et perfekt arrangement, alle roste maden, der kommer snart en 50 rs fdselsdag mere.
Lene & Frank Thomsen
06/05-2017
By: Frederikssund
Vi vil benytte os af lejligheden til at sige TUSIND TAK for rigtig dejlig brunch. Der var mere end rigeligt (!) af det hele. Det lune, nybagte brd var superlkkert, ligesom resten selvflgelig ogs var det. Vi bestiller gerne igen. Venlig hilsen Frank og Lene
Lene Bjerring
26/04-2017
By: Jyllinge
Tak for en fantastisk brunch som i leveret i lrdags - det var helt perfekt. Hilsner Lene Bjerring
Mette Andersen
26/04-2017
By: Kastrup
eg skriver bare for at sige tak for meget dejlig mad. Alle gster var meget begejstrede. Og sikke meget mad der var og stadig er tilbage. Mange tak fordi I ville komme til Kastrup. Med venlig hilsen
Anne Jensen
05/04-2017
By: Sorgenfri
Super lkker italiensk buffet og rigeligt af det. Det gr jeg gerne igen en anden gang.
Flemming Skovbye
16/01-2017
By: Hillerød
Dejlig veltilberedt mad og der er rigeligt af det, vores gster var vilde med altsammen, flotte salater og lkkert kd. Det blev leveret njagtigt til tiden, stor ros til chauffren venlig og informativ.
Jrgen Olsen
08/01-2017
By: Frederikssund
Hold da da op en overddig menu. Utroligt lkre, rigelige, superfriske salater. Veltilberedt kd i rigelige mngder, lkre fldekartofler. Maden var anrettet smukt i fade og det 'varme' i en varm flamingokasse. Alt lige til at stte p bordet og sige vebekomme! Mange Tak.
Else Mariager
04/11-2016
By: Fredensborg
I lrdags fik vi leveret 12 luksusplatter fra dig/jer. Bde vi og vores gster var meget begejstrede bde for maden, men ogs for den mde, hvorp maden var arrangeret p fadene. Helt igennem en dejlig og positiv oplevelse. Vi vil gerne vende tilbage ved en anden lejlighed.
Jrgen Hansen
10/10-2016
By: Jyllinge
Tak for dejlig mad til min fdselsdag, vel smagende, forretterne flot anrettet p tallerken ved ankomst. Meget nemt og lige til. Tak for det.
Eva Noer
10/10-2016
By: Taastrup
Frst og fremmest, tusind tak for fantastisk mad. Det var helt igennem uovertruffent. God service, og prcis til tiden. Med venlig hilsen Eva
Jens Klink Dalgaard
10/10-2016
By: Skævinge
Amerikaner Buffet med mere steg end de fleste kan spise. Det er korrekt og alt kdet var bare rigtig godt. Servicen var ogs i top ved leveringen, men hvorfor var majskolber og baked chili beans kolde - ligesom burger bollerne. Var jeg blot blev orienteret, kunne jeg forberede opvarmning selv, men maden blev leveret da gsterne gik til bords. N jeg og s var der den grnne salat m. dadle tomater, agurker og rd dressing - den s vi aldrig. Der er plads til forbedring, men omvendt positivt at det alt sammen smagte godt til trods.
Helle Lykke Srensen
03/10-2016
By: Frederikssund
Kre Gert Endnu engang en fantastisk smagsoplevelse. 30 meget begejstrede gster der var vilde med den Italienske buffet. Nemt at bestille. Leveret p aftalt klokkeslt, flot anrettet i hvide serveringsskle, lige til at stte p bordet. Skle og fade afhentet igen p aftalt tidspunkt. Der var masser af den lkre mad. Det er hverken frste eller sidste gang vi benytter vores kok Hilsen Helle Lykke
Ejnar Birch Olsen
24/09-2016
By: Skibby
Rigtig fin Gourmet menu nr. 7. Meget velsmagende og i rigelige mngder. Leveret til aftalte tid s alle i selskabet var godt tilfredse.
Vibeke Nielsen
12/09-2016
By: Roskilde
Tak for dejlig mad. Hele selskabet roste maden meget. Dog blev det bemrket, at der var skr i en tallerken + to fade. Maden var lkker, velsmagende og veltillavet.
peter haugan
07/09-2016
By: Rødekro
Tak for dejlig mad, det var super lkkert og der var masser af det. Alle var glade og tilfredse.
Margit
28/08-2016
By: Frederiksværk
Tak for en rigtig god brunch menu. Hilsen Margit
Anja & Klaus
28/08-2016
By: Jyllinge
Tusind tak for pragtfuldt mad alle gster var meget tilfredse inklusiv os selv.
Inge Rud Stolz
28/08-2016
By: Allerød
Tak for en rigtig lkker og rigelig brunch, I leverede her til morgen til kobberbryllup p Sbrinken 3, Allerd. Og s prcis til tiden som aftalt - super. Alle gster roste arrangementet og var meget begejstrede, og de fik naturligvis navnet p leverandren. Mange venlige hilsner fra Inge Rud Stoltz
Jette og Arne
16/08-2016
By: Frederikssund
Hej Gert Tusind tak for utrolig lkker buffet. Jeg har fet mange positive tilkendegivelser p maden. Der var selvflgelig rigeligt, som du sagde, og lidt ekstra - dejlige rejer med melon og tunmousse tak !
Dorte Dencher Dyrmose
09/08-2016
By: Frederikssund
Tusind tak for super lkker mad til min fdselsdag i lrdags 😊 Fantastisk fest, tusind tak 😊 Krlig hilsen Dorte Dencher Dyrmose
Susan og Egon Brnsgaard
08/08-2016
By: Vejby
Hej Gert, Tusinde tak for super dejlig mad, som var med til at vi fik en perfekt aften. Meget ros bde fra os og mange af gsterne, isr blev vitello tonato samt unghanebryst fremhvet. Men ogs de mange lkre salater og den fine anretning, ja og kagen - lkkert. Det ekstra oksekd var s godt og nemt at tilberede med det forarbejde du havde gjort. Rdt kd falder altid i god jord og vi nyder fortsat diverse rester.
Peter Bach Nielsen
08/08-2016
By: Allerød
Hej Gert Maden var rigtig lkker, og der var rigeligt af den, tak for det. Mvh Peter
Kirsten Vind
08/08-2016
By: Frederikssund
Hej Gert Olsen. Mange tak for dejlig mad,alle gsterne var super glade for den. Venlig hilsen Kirsten Vind
Teddy og Yvonne Hansen
06/08-2016
By: Overdråby
Tusind tak for dejligt mad og en rigtig god behandling.
Sanne Frahm
04/08-2016
By: Frederikssund
Hej Gert Det var igen fantastisk mad du leverede. Alle gster roste det i stor stil J S vi er rigtig glade og nste gang vi holder noget, s skal du igen vre vores kok. De bedste hilsner Sanne
Anni Smith Christensen
21/06-2016
By: Kregme
Det var virkelig dejlig mad, tak for det alle gster og vi selv var glade. Venlig hilsen Anni Smith Christensen
Arne Rasmussen
20/06-2016
By: Frederikssund
Hej - Tak for utrolig dejlig mad. Vi havde bestilt "Den lille franske". Flot anrettet p fade og lige til at servere kom det prcis til aftalt tid. Det var s lkkert og veltillavet. Kan varmt anbefales.
Nina Faurskov
20/06-2016
By: Jyllinge
Hej Det var alletiders italienske buffet meget meget lkkert og friskt, super ,alle var begejstrede.
Flemming Pedersen
19/06-2016
By: Hillerød
Havde bestilt 3 retters gourmet menu. Maden kom til tiden, var veltillavet og velsmagende, og der var rigeligt kd og tilbehr. Betjeningen var venlig og omhyggelig - alt i alt en rigtig god oplevelse, som jeg varmt kan anbefale.
Aage Bekker
01/06-2016
By: Ballerup
Jeg tror ikke, der kan opdrives bedre brunch og buffet. Der var en overddighed af pragtfulde retter, tilrettelagt p fade, lige til at anrette, og der var nok af det. Prv det,og man bliver ikke skuffet.
Mette Hansen
29/05-2016
By: Farum
Tak for dejlig mad, og rigeligt mad, lkkert anrettet. Og prcis til tiden.
Mette Hansen
29/05-2016
By: Farum
Tak for dejlig mad, og rigeligt mad, lkkert anrettet. Og prcis til tiden.
Lena Andersen
27/05-2016
By: Roskilde
Hej Vores mad vi fik i lrdags, var utrolig lkkert kdet smeltede og hele menuen 8, blev rost af alle vores gster og vi kommer gerne igen. Vi har dog en anke, der manglede en forrets tallerken, vi havde dog en aflysning s det kom til at passe alligevel. Mange hilsner
Mette-Simone
27/05-2016
By: Ølstykke
Jeg vil sige tusind tak for den gode service (ogsaa fra jeres chauffoer), og den fantastiske mad. En dejlig nem og laekker middag havde vi, og jeg kan uden problemer anbefale jer (hvad jeg ioevrigt ogsaa gjorde til selskabet).
Anne Helene Juul
29/04-2016
By: Ølstykke
Hej Gert, Jeg vil bare lige sige dig tak for rigtig god mad til vores sns konfirmation i lrdags. Det var super godt, smagte godt og der var rigelig med mad. Dejligt. Det er ikke sidste gang vi har benyttet os af dig. Mange tak for det. Hilsen Anne Helene Juul
Lene Overgaard
27/04-2016
By: Frederiksværk
Hej Gert & Co. Absolut enestende italiensk buffet (konfirmation 22/4), s smukt anrettet i/p dekorative fade (nul foliebakker ;-) med de lkreste rvarer og rigeligt til alle, leveret/afhentet af flinke Frederik. Alt, isr Tiramisu ala vores kok, er gudespise!
Anne Helene Juul
25/04-2016
By: Ølstykke
Hej vores kok, Tusind tak for super lkker, vel til lavet mad til vores sns konfirmation i lrdags. Det smagte dejligt og alle vores gster roste maden. Jeg vil ogs rose desserten hvor vi fik islagkage, den smagte himmelsk. :-) Det er ikke sidste gang vi vil bede om hjlp fra jer til vores fester :-)
Stefan Rasmussen
19/04-2016
By: Hillerød
Hej Voreskok! Tusind tak for fantastisk buffet til vores bryllup i Hillerd p Hensingrgade 51. Vi er s glade og taknemlige for jeres hjlp! :) Mvh Stefan Rasmussen
Linda Sivertsen
23/03-2016
By: Fredensborg
Hej Kokke, ville bare fortlle at vi var meget tilfreds med maden, smagte super godt!
Karin Pllesner Hansen
07/03-2016
By: Biltris
Tak for dejlig mad, Hej, Bedre sent end aldrig :-) blot for at sige tak for fantastisk behandling og rigtig dejlig mad. Med venlig hilsen Karin Plesner Hansen
tom albretsen
06/03-2016
By: frederikssund
Hej Gert Tak for super dejlig mad :-) Der var masser af mad og det hele smagte rigtig lkkert, ogs stor ros fra alle vores gster, som alle kunne "trille" hjem p fyldte maver. mvh Tine og Tom
Kurt Boelsgaard
04/03-2016
By: Birkerød
Hej Gert Jeg fik skipperlapskovs fra jer i gr. En af gsterne er kok med egen restaurant i 30 r. Hans reaktion var:DET KAN IKKE LAVES BEDRE. Ogs tiramisu'en var i top. Bravo. Hilsen Kurt
Gitte Wagner
02/03-2016
By: Jægerspris
Hej Vores kok Vi vil bare sige 1000 tak for en dejlig brunch menu i lrdags, og hold da op hvor var der meget mad, ogs tilbage :-) og vil klart anbefale jer til andre. Har overfrt pengene i dag. Hilsen Gitte Wagner
Karina Ankerstjerne
29/02-2016
By: Allerød
Tusind tak for leverancen i fredags. Maden kom til tiden - blev leveret af en sd, ung mand, og smagte rigtig godt! Kdet var dejligt mrt og kartoflerne sknne!
Karina Lundorff
14/02-2016
By: Asserbo
Tak for god mad til vores slvbrullup i Asserbo samt tak for serverings personalet som var helt perfekte ----- vi kan kun anbefale jer.
leif jensen
07/02-2016
By: 4040 jyllinge
07-01-2016 til vores kok.jeg vil hermed sige mange tak for et overddigt koldt bord, flot anrettet og med rigeligt af alt den gode mad. mine bedste anbefalinger
Hanne Larsen
23/01-2016
By: Hillerød
Hej Vores kok Vi fik leveret 17 X Tapas i gr i Hillerd - og vil sige mange tak for rigtig god og dejlig mad. Meget lkkert og pnt anrettet, - og der var nok! Alle var meget begejstret,- og vi skal nok lade snakken g:)
Charlotte Olesen
22/01-2016
By: Frederikssund
Super lkker tapas til min fdselsdag. Alle pigerne var vilde med maden.
Sanne Frahn
13/01-2016
By: St.Havelse
Vi vil meget gerne sige et stort tak for mad. Det var s lkkert det hele, og alle vores gster roste det meget. S det var en stor succes :-) Og vi vender helt sikkert tilbage!!! De bedste hilsner Sanne
Dina Fan
06/01-2016
By: Frederikssund
Endnu engang valgte vi mad fra Gert og det smagte fortrinligt. Super kvalitet, super service og ikke mindst var det s nemt at anrette s det lignede noget fra en restaurant :-)
Lotte Jensen
02/01-2016
By: Ølstykke
Tak for en super lkker Nytrsmenu. Det var s nemt. Maden var virkelig god og meget lkkert, og samtidig s det rigtig lkkert og appetitligt ud. Der var tnkt farver og pynt, s ikke nok med at det var en herlig smag, var det ogs et flot syn for jet. Ogs en tak til de to hflige unge mennesker der kom med maden.
Henrik Bostrup
01/01-2016
By: Ølstykke
Endnu engang overgik Voreskok.dk vores forventninger. Nytrs menuen var lige i jet og med den simple og brugsanvisning med billeder kunne vi serverer et luksus mltid for vores gster. Det var p p hjde med en god resturang i kbenhavn og gster var overrasket over bde kvaliteten samt vores 'egen' flotte servering. S vi handler gerne igen hos den gode kok i st rrbk. Hilsen Fam. Bostrup og gster
Jesper F. Kuhre, Danske Bank
27/12-2015
By: Frederikssund
4 gange i 2015 har I leveret mad til os og vore kunder i.fbm.aftenarrangementer. Vi har prvet Italiens Luksusbuffet 3 gange og 1 gang Gourmet Buffet. Maden har bare vret i orden. Stor ros herfra og fra vores kunder hver gang og der er altid nok. Jeg vender tilbage i 2016.
Katrine
17/12-2015
By: Lyngby
1000 tak for fantastisk mad. Alle roste maden. God jul Mvh Katrine Uldahl
Pia Bach
08/12-2015
By: Ølstykke
Hej Gert Det var super lkkert mad du leverede til os i gr, tusind tak Vi vil helt klart bestille igen en anden gang. God dag Hilsen Pia
Nielsen & Selander
03/12-2015
By: Måløv
Hej Gert Vi vil gerne sige tak for dejlig mad, til vores sns barnedb. Mvh Christina Nielsen og Mark Selander.
Bjarne Rasmussen
30/11-2015
By: Hedehusene
Mange tak for super mad. Havde bestilt 36 kuverter til min 50 rs fdselsdag og det var bare super det hele. Havde bestilt klassisk buffet B med glaseret skinke i stedet for kalkun. Det var super kd begge dele. Som en af gsterne sagde efterflgende " kan ikke huske hvornr jeg sidst har fet sdan et lkkert stykke oksekd". Dette var med til at gre dagen endnu bedre for mig. I har hermed mine anbefalinger og jeg vil helt klart tnke p jer en anden gang. Hilsen Bjarne
Thomas Grenaae
29/11-2015
By: St. Rørbæk
Tak for mad til vores kobberbryllup den 21/11. Det var fantastisk mad. Vi valgte mix-buffet og alle gster roste maden. Vi fik super vejledning, da vi skulle sammenstte menuen, og var p den mde i gode hnder. Alt var perfekt, lige fra bestilling, levering, spisning og aflevering af fade mm. Hilsen Carina og Thomas
Karen Engdrup Olsen
17/11-2015
By: Ballerup
Tusind tak for dejlig og rigelig mad, til min fdselsdagsfest i sndags. Det var smukt anrettet p fade lige som jeg nskede. Og der var rigeligt af alle ting. Hilsen Karen
Erik Skaaning
17/11-2015
By: Roskilde
Super lkker mad, det var god reklame for vores kok, alle gsterne var meget glade for maden.
Jeanette Brant Pedersen
13/11-2015
By: København N
tusind tak for utrolig dejlig mad endnu engang mvh jeanett
Klaus Larsen
10/11-2015
By: Frederiksværk
Tak, for en super lkker gourmet buffet, glder mig allerede til vi skal bruge jer igen.
jeanett b pedersen
10/11-2015
By: København
Tusind tak for endnu engang at levere super dejligt mad. denne her gang var det til en 85 r fdselsdag og det var super lkker, mrt kd, lkkert tilbehr og ingen gik sulten hjem, der var rigligt med mad. Ikke sidste gang vi skal have mad fra jer :-) Ha en dejlig dag Jeanett Pedersen kan varmt anbefale mad fra Vores Kok :-)
Else Burggraaf
01/11-2015
By: Allerød
Tak for jeres fremragende super frokost. Vi kan jo ikke holde en god fest uden at I srger for at det kulinariske er i orden. MVH, og tak for alle tiders frokost og denne gang med en regning s vi kunne betale, hvilket er gjort..... Else Burggraaf
Martin Voergaard
21/09-2015
By: Frederiksberg
Super Lkker amerikanerbuffet med God og velsmagende mad. Fik 32 Kuverter til Fdselsdagsselskab. Der var mad nok - dog Blev alt oksefileten spist ( den var super mr og velsmagende) Mega mre spareribs og velsmagende pulled pork. Dejlig dessert og m sige det ikke er sidste gang jeg vil benytte mig af jeres dejlige mad. Tak for God service hele vejen igennem :-) Kan kun anbefale Jer !
Anja Mūnter Gaarden
11/09-2015
By: København
Hej Gert Tak for dejlig mad, det var perfekt.
Lars Reinholt
26/08-2015
By: Vipperød
Hej Gert Jeg vil rigtig gerne kvittere for noget rigtig lkker mad i fik leveret til vores fest. Jeg er meget positiv overrasket og stor cadeau til jer. Det var super lkkert, mrt og friskt. Kunne ikke vre meget bedre :-) Jeg var noget bekymret da jeg aldrig tidligere som vrt har forsgt mig med mad udefra, og de gange jeg selv har fet en anretning som gst har jeg ikke vret imponeret. Det var derfor med en vis bekymring jeg valgte jer fra nettet uden nogen form for anbefaling fra venner eller bekendte. Men de blev alle gjort til skamme. I vil f min anbefaling til alle venner og bekendte, som str med et behov
Johan Ricard
24/08-2015
By: Østerbro
Vedr. leveringen i lrdags p svaneknoppen Jeg takker for god mad og for en god service. Dog syntes jeg at mngden af mad der blev leveret var i overkanten. Jeg estimerer at vi nede kun at f spist ca. 1/3 af den leverede mad. med venlig hilsen Johan Ricard
Henrik Lauridsen
24/08-2015
By: Helsinge
Hej Gert, Vi vil gerne sige tak for super mad (italiensk buffet - speciale) - flot tilberedt og velsmagende med fin service. Mange af gsterne har spurgt til jer og jeg tror du kan forvente foresprgsler i fremtiden. Som en ekstra prik over i'et ville mange dog foretrkke en mere traditionel tiramisu med kaffe og marsala. Med venlig hilsen, Henrik Lauridsen
Carsten Daugaard Srensen
30/07-2015
By: Frederiksværk 3300
Jeg holdt den 25 juli 2015 min runde fdselsdag og besluttede mig for at benytte vores-kok.dk Den beslutning skulle vise sig at vre det bedste jeg lnge har gjort !!! Vi fik virkelig valuta for pengene, smagen var sublim og kvaliteten og portionerne var helt i top og ikke mindst super flot anrettet !!! Det vil jeg gerne takke Gert og hans personale for og anbefaler varmt VORES-KOK.DK Endnu engang tusind tak Gert !!!! Vi ses en anden gang vr sikker p det ... Venlig hilsen Carsten Daugaard
Jette Gydov
14/07-2015
By: Roskilde
Hej med jer Hold da op, det var da helt fantastisk, den italienske buffet 1. Og citrontrten , mums. Det var da vist ikke sidste gang i hrer fra os. Tak for god service og lkker mad Hilsen Jette og Lars Gydov.
Lene Mader
07/06-2015
By: København K
Som vrt er man altid lidt nervs for, om der nu er mad nok . Det var bestemt ikke problemet med Italiensk Buffet fra "vores kok". Alle hjlperne fik en stor madpakke med hjem til nste dag og det var bestemt ikke fordi maden ikke var super lkker. Kdet var lige tilpas mrt, salaterne mange og spndende og tiramisu er ikke set bedre. 👍 levering til tiden og afhentning dagen efter samt vejledning i servering mm. . Vi kan varmt anbefale Vores Kok. Bjarne Winther og Lene Mader
Lene Mader
07/06-2015
By: København K
Som vrt er man altid lidt nervs for, om der nu er mad nok . Det var bestemt ikke problemet med Italiensk Buffet fra "vores kok". Alle hjlperne fik en stor madpakke med hjem til nste dag og det var bestemt ikke fordi maden ikke var super lkker. Kdet var lige tilpas mrt, salaterne mange og spndende og tiramisu er ikke set bedre. 👍 levering til tiden og afhentning dagen efter samt vejledning i servering mm. . Vi kan varmt anbefale Vores Kok. Bjarne Winther og Lene Mader
Sren Christensen
01/06-2015
By: Frederiksværk
Hej Kokke. Tak for alle tiders buffet, den 30.maj som i leverede p Byaasgrd Camping , maden kom som aftalt. Alle gsterne roste den. Der var rigeligt af alt. kan varmt anbefales. De bedste hilsner fra Sren
Dorthe Kaas
14/05-2015
By: Frederikssund
Tak for endnu et storartet arrangement, alt klappede som det skulle. Og alle, unge som gamle var meget tilfredse med maden, som endnu engang var i riglige mngder, og som altid velsmagende. Tak fra 9B og alle forldrene
Per Langthaler
14/05-2015
By: Måløv
Hej Kokke Tak for dejlig mad 3-5-2015
Birgit og Fan Strbech
10/05-2015
By: Jægerspris
Kre Gert Tusind tak for den fantastiske buffet og lkre chokoladekage, alle var super begejstret tak. Knus til jer kh Birgit
Jan og Lisbeth Petersen
06/05-2015
By: Jyllinge
Tak for en super lkker italiensk buffet, til vores sns konfirmation 1/5, alle vores gster var vilde med maden og det var konfirmanten ogs, endnu engang tak, og tak for fod service.
Lotte B
05/05-2015
By: Rødovre
Helt igennem fantastisk mad. Stor ros fra alle gsterne. Bestemt ikke sidste gang jeg bestiller fra jer. Tak for at min sns konfirmation blev endnu bedre ;)
Rani Fernando
23/04-2015
By: Allerød
Hej, Tusind tak for dejlig mad
Charlotte Holtermann
30/03-2015
By: Ballerup
Hej Gert 😊. Tak for rigtig god mad. Gsterne var godt tilfredse. Mvh Charlotte Holtermann
Kim Teglberg
23/03-2015
By: Gevninge
Det var fantastisk mad som i leveret til min fds,dag lrdag d. 21 marts. 2015 Alle gster var mega tilfredse og det var jeg naturligvis ogs. Det er ikke sidste gang at vi bruger vores kok. Tak endnu en gang.
Anette Krohn Jensen
16/03-2015
By: Bagsværd
Mange tak for veltillavet og meget velsmagende italiensk buffet lrdag d. 7/3 i Hareskovby. Alle mine gster var meget begejstrede og de fleste bad om firmanavn, s jeg er ret sikker p flere af mine gster(og jeg) vil blive kunder fremover. M.v.h. Anette
Bjarne Jensen
16/03-2015
By: Stenløse
Tak for en rigtig god brunch, vi var meget tilfredse. Hilsen Bjarne
Jan og Else Burggraf
16/03-2015
By: Allerød
Vi og alle vore gster, svel til brunch, men isr til Tapas var gldeligt overrasket: Hj kvalitetet, fantasifuld anretning, en yderst spndende "spansk" oplevelse med dansk kvalitet.
Jan sby
23/02-2015
By: Ølstykke
Tak for lkker og meget mad, det var helt suvernt, leveret til aftalt tid og lige til at stille frem til gsterne, der var mad til flere dage bagefter og ingen gik sultne hjem, absolut vores bedste anbefalinger 😃
Elly Wedel
22/02-2015
By: Allerød
Tusind Tak for rigtig god mad. Mine gster var meget tilfredse . Og det var jeg ogs . En god dag nr maden er god. Og rigeligt af den. Nddekagen var fantastisk ogs. Jeg kommer helt sikkert tilbage igen nste gang jeg skal holde en fest . Min sn er selv fantastisk i et kkken og han gav jer stor ros for jeres mad. Hilsen Elly Wedel.
Tanja Nielsen
20/01-2015
By: Ølstykke
Hej Gert Tusind tak for dejlig tapas i lrdags. Mine gster og jeg var meget tilfredse.
Ulrik Olsen
18/01-2015
By: København Ø
Tak for den gode service og lkre mad til min 40-rs fdselsdag d. 17. januar! Der var stor ros til maden, og med de rigelige mngder kommer vi til at spise godt de efterflgende dage ogs!
Trine Thode
18/01-2015
By: Frederikssund
Jeg holdt 60 rs fdselsdag med super god mad i rigelige mngder - vi var ovenud tilfredse. Maden kom lige til tiden, og tak til den fantastiske mand, som leverede (incl. god hjlp, da en skl gik p gulvet ved et uheld) og levering af en ny skl med indhold inden der var get 20 min.
Ulla og Erik Rasmussen
16/01-2015
By: Kulhuse
Mange tak for den dejlige mad, den blev rigtig nydt kan i tro. Venlig hilsen Ulla og Erik Rasmussen
Dina Fan
14/01-2015
By: Frederikssund
Hej Gert og Charlotte Tak for super lkker mad nytrs aften, og helt vildt mre bffer
Solveig Fredskilde
14/01-2015
By: Frederikssund
Udsgt nytrs menu, og dejligt nemt, og ligetil at have med at gre, tak for en god nytrsmenu, det redde min dag i kkkenet.
Henrik & Ditte
02/01-2015
By: Frederiksværk
G6mVi kom tilbage 😉 nytrs menuen var super i kan bare det der
Henrik & Ditte
17/12-2014
By: Stenløse
Tak for dejlig mad, velsmagende og veltillavet. Vi vender tilbage :-)
Nina Brinck
16/12-2014
By: Roskilde
Hej Gert Rigtig god jul og godt nytr!!! Og lige en sidste gang - tusind tak for virkelig dejlig, lkkert og indbydende anrettet mad!!! Mange Hilsener Nina
Henrik Bulskov
10/12-2014
By: Roskilde
Mange tak til vores-kok for sygt lkker mad til vores kobberbryllup. Enig tilbagemelding fra gsterne om at maden var uovertruffen. Det gr vi naturligvis gerne igen en anden gang.
Vibeke Sborg
24/11-2014
By: Allerød
Tak til vores-kok for rigtig lkkert italiensk buffet, som ankom prcist til tiden, og flot anrettet til min 30 r fdselsdag.
Jette Madsen
24/11-2014
By: Bagsværd
Kre Vores-KOK.... Tak for rigtig god mad, alle gsterne roste maden og det er jo dejligt, der var ogs nok af det, det er ikke sidste gang vi kontakter jer. Venligst hilsej Jette Madsen
Sanne & Rasmus
08/11-2014
By: Frederikssund
TAK FOR MEGET LKKER MAD Hilsen Sanne & Rasmus
Sanne & Rasmus
08/11-2014
By: Frederikssund
TAK FOR MEGET LKKER MAD Hilsen Sanne & Rasmus
Jacques Dahl
27/10-2014
By: Hillerød
Hej vores-kok.dk! TUSINDE TAK for rigelig og lkker mad til vores sns db d. 5/10. Samtlige gster komplimenterede maden og vi var forblffede over mngden - desvrre kunne vi ikke spise op, men s var der til gengld en masse gster der gik derfra med lkre rester ;) Kan kun anbefale jer til andre kunder, det er bestemt ikke sidste gang vi bestiller mad hos jer - glder os til at se hvad i ellers har at byde p! Mange glade og tilfredse hilsner Jacques
Sanne Rokamp
22/09-2014
By: Allerød
Tusind tak for super god mad og service. Jeg og mine gster var begejstrede, og jeg vil meget gerne bestille mad hos jer en anden gang, fordi det var s godt, smidigt og konomisk. Mange tak for det! Hilsen Sanne.
Inge og Bo Nrskov
21/09-2014
By: Ølstykke
Gode Kok og personale. En stor tak for god mad og en meget venlig og smilende betjening til os og vores gster. Det var en velsmagende og dejlig mad, som vores gster roste meget. Det blev en rigtig god og festlig aften, som vi kan huske tilbage p med stor glde, endnu en stort tak til jer. Mange guldbrylleupshilsener fra Inge og Bo Nrskov.
Dorthe Kaas
08/09-2014
By: Frederikssund
Tak for dejlig dejlig mad lkker forret og super mrt kd sknt 😃
Johnny Nielsen
04/09-2014
By: Bagsværd
Super lkker mad. Vi havde valgt en mix-selv buffet hvilket viste sig at vre et hit. Specielt den glaserede landskinke og den super mre oksesteg var et hit. Vores gster, der bde var brn og voksne, var flere gange oppe og tage mere mad, og til trods for det, var der rigelig mad til overs. Maden blev leveret i fade, s det lige kunne serveres - dejlig nemt. Kan helt klart anbefales.
Tina Thorius
02/09-2014
By: Værløse
Hej Gert. Det er godtnok ved at vre lidt siden, men jeg vil bare gerne takke jer. Takke for en fantastisk buffet hvor alt smagte fantastisk og en service hvor tingene bare fungerer... Det gr det s meget nemmere for os der afholder festen, at vi ikke skal bekymre os om maden. S rigtig mange gange tak for dejlig mad og vr sikker p du er frste valg til vores nste fest. P.s. Hvis i mangler en skl, kan det alts godt vre den er her hos mig. Jeg kan ikke finde ud af hvor den hrer til?? Jeg har liket og kommenteret p jeres facebook side... Mange hilsner Tina Thorius
Marianne Thye Nielsen
02/09-2014
By: Roskilde
Vi havde bestilt buffet til 99 kr pr. kuvert til vores navngivningsfest/housewarming. Maden kom til tiden og var fint anrettet i skle og fade. Kdet var mrt og salaterne lkre og friske. Vores gster roste maden og der var nok af det. En rigtig god oplevelse og en klar anbefaling herfra.
Elvin Blumow
01/09-2014
By: Vallensbæk
Vi fik leveret jeres luksus buffet G til vores fest den 30.august, og vi vil virkelig rose menuen - den var helt i top, og der manglede ikke noget. Vi hrte ogs meget ros fra vores gster. Ligeledes var den unge mand der leverede maden utrolig sympatisk. Ikke svrt at anbefale jer til andre.
Flemming Jensen
01/09-2014
By: 2860 Søborg
Man behver kun at bruge t ord for levering, service og mad: p e r f e k t !!
Jan & Liselotte
05/08-2014
By: Ølstykke
Vi vil gerne sige tak for mad, det var rigtigt godt, der var rigligt og anrettet flot. Det er en fornjelse at kunne stte fadene direkte p bordet uden at skulle vre flov over folie bakker. Tak Mvh jan & Liselotte Super godt og mrt kd
Helle Jrgensen
04/08-2014
By: Kastrup (Amager)
Hej vores-kok. Jeg havde bestilt en klassisk buffet B til min fdselsdagsfest lrdag den 2/8. Kmpe stor ros for super.... lkker og delikat mad. Det kom til tiden, var perfekt tilberedt og holdte sig varmt som lovet. Der var rigeligt med mad (hvilket man altid er nervs for der ikke er) og det var meget flot og indbydende anrettet. Mine gster og jeg var meget begejstrede. Der blev spist igennem. Det bliver ikke sidste gang, jeg bestiller hos vores-kok, og jeg vil klart anbefale jer til andre. Og tak for en rigtig god og venlig service. Mange sommerhilsner fra Helle Jrgensen, Amager.
Kirsten Tjrnhj-Thomsen
28/07-2014
By: Gævninge
Vi var yderst glade og tilfredse for jeres "Tapas menu" Vores gster synes det var meget lkkert og indbydende anrettet. S hermed er det anbefalet til andre. Venlig hilsen Kirsten tjrnhj-Thomsen
Frank
16/06-2014
By: Herlev
Hej vores-kok Vi vil i forbindelse med vores nyligt afholdte sommerfest sige tusinde tak for den virkelige lkre mad og den eminente service. Det var frste gang vi prvede og handle hos jer, og det bliver formentlig ikke sidste gang. Alle vores gster kunne hente mad indtil de ikke kunne mere, og det har vi ikke oplevet fr. Samtidig hrte vi rundt omkring hvordan vores gster roste jeres mad. S vi er meget tilfredse med at have brugt jer som vores madleverandr. Mvh. Frank Myhre og sommerfestudvalget Hjortespringkollegiet 2730 Herlev
Dorte Kristensen
08/06-2014
By: Taastrup
Vi fik amerikansk buffet til nonfirmation den 7. juni. Maden kom til tiden. Var flot anrettet og virkelig god. Gsterne roste isr det mre oksekd, spareribs og pulled pork. Og nh ja, jeres brownie gjorde ogs lykke. Hj service med levering og afhentning af porceln. Det var alle pengene vrd. Vi vil helt sikkert bruge vores-kok en anden gang.
Mikkel Clasen
05/06-2014
By: Vallensbæk Strand
Lrdag d. 31 maj havde vi bestilt tapasbuffet maden blev leveret p klokkeslttet. Maden var flot anrettet og i rigelige mngder. Og som en ekstra bonus s var alle retterne super lkre. Vores gster har ogs efterflgende rost maden i hje toner. Super arbejde og tak for meget god mad. Det bliver ikke sidste gang vi vil benytte os af vores-kok.dk.
Sren Ranneries
02/06-2014
By: Smørrum
Hej Gert Tak for god mad og god service i lrdags :-) Det smagte rigtigt godt. Selv efter nogle timer i varmekasser, var det det ikke overkogt og trt, men meget lkkert. Og du havde ret - der var nok mad til alle. Mvh Sren
Hans Bjdstrup
02/06-2014
By: Ølsted
Tusind tak til vores-kok.dk for dejlig mad til vores Datters 18 rs Fdselsdag i Lrdags vi fik ta'selv buffet til 129kr alle gster roste maden og der var mere end rigeligt ( spiser stadig rester 😎) kan klart anbefale jer er ikke sidste gang vi bestiller mad hos jer
Helle Thomsen
02/06-2014
By: Ølstykke
Tusind tak til VORES KOK. Fik leveret luksus buffet L til vores sns konfirmation den 31 maj. Super lkker mad. Kan klart anbefales. Rigelige mngder mad. Har nydt godt af det i flere dage. Maden blev leveret til tiden.
Janne Pedersen
31/05-2014
By: Roskilde
Tak til vores-kok. Vi fik leveret den Amerikanske buffet, til vores sns konfirmation. Det var helt perfekt, og i rigelige mngder. Vi kan varmt anbefale vores kok. Og i var der prcist til tiden som aftalt. Tak
Inge-Lis Kalum
31/05-2014
By: Humlebæk
Jeres leverance var super. Italiensk buffet speciale. Gsterne syntes det var super lkkert, og der var rigeligt. Inge-Lis Kalum
Annette Holm
22/05-2014
By: Allerød
Hej Gert. Mange tak for rigtig dejlig mad. Det er virkelig en meget positiv oplevelse. Min sn og vores gster var meget glade. Jeg vil varmt anbefale jer til andre, og det er ikke sidste gang vi bestiller hos jer.
Dorthe Konrad
20/05-2014
By: Frederikssund
Hej Gert Tusind tak for rigtig dejlig mad. Den blev rost af alle gsterne. Med venlig hilsen Dorthe Konrad og Ole Dam Pedersen
Hanne Jrgensen
06/05-2014
By: Frederikssund
Vi fik en meget smukt anrettet italiensk buffet, hvor alt var super lkkert. Bde brn og voksne var begejstrede og der var rigeligt til alle og mere til. Vi kan strkt anbefale Vores Kok, man fr en virkelig fin behandling.
Bobby
06/05-2014
By: St. Rørbæk
Tak for en super lkker Italiensk special buffet og en super service. Vi vil helt sikkert komme igen og vil naturligvis ogs anbefale jer til andre.
Maibritt
05/05-2014
By: Græsted
Til "vores kok" og hans hustru(som leverede vores Tapas) Tusind tak for en fabelagtig tapas menu og desserter (-: Det har p alle mder levet op til forventningerne og mere til!! Vi har med jeres hjlp haft en dejlig aften uden panik og bekrymringer. Endnu engang tak MVH Maibritt Ps: Nsten samtlige gster har komplimenteret maden og spurgt til "vores kok" (-;
Anne-Mette
04/05-2014
By: Gentofte
Vi og gsterne var meget tilfredse med maden i gr. Det var alt sammen meget lkkert. Tak. Mvh Anne-Mette
Maria Harms
03/05-2014
By: Roskilde
Kre Vores kok, Tak for den gode mad I leverede til vores datters konfirmation. Vi havde ikke prvet jer fr, men vil bestemt anbefale jer. God mad, som kom til tiden. Venlige hilsner fra Maria Harms
Lisbeth og Sren Hvidberg
24/04-2014
By: Ølstykke
Tak for den dejlige mad, det er noget af det bedste vi har fet i lang tid. Vi fik den store mix selv buffet. Mange af gsterne kommenterede maden igen og igen. :-) Hilsen Lisbeth og Sren
Jespersen
22/04-2014
By: Frederikssund
1000 Tak for hele jeres arrangement. Det var MEGET tilfredsstillende. Vi savner Charlottes glade smil i skranken, men vi er glade for at det gr strygende i jeres virksomhed. K.H. Jesper
22/04-2014
By:
Tak for den dejlige mad! Vi bestilte Tapas menuen hos jer her i psken. Det var lkket og vellavet. Og der var ogs i pne store portioner, s vi havde til reste-mad nste dag :-) I tog ogs imod bestillingen med meget kort varsel, og leverede prcis til tiden. Alt i alt en rigtig fin oplevelse, som jeg varmt kan anbefale. Vi vil bruge jer igen:-) Mange hilsener Ina og Sren
Hans Henrik Nielsen
16/04-2014
By: Frederikssund
Vi fik Tapas menuen, til familie sammenkomst. Det var rigtig hyggeligt, og hele familien syntes det var lkkert, og spndende mad vi havde bestilt fra vores kok. S tak for god mad, og service. Og tak fordi i kunne hjlpe med s kort varsel.
Hans Jrgen
14/04-2014
By: Farum
Min 70 rs fdselsdag blev en succes p grund af maden fra jer. Servicen i top. Maden leveret til tiden. Selv en ndring i grundmenuen kunne lade sig gre. Alt var lkkert og veltilberedt og nemt at g til. Mine gster var begejstret for bde steg og tilbehr. Jer vil jeg i fremtiden anbefale andre. Hilsen Hans Jrgen
morten stege
14/04-2014
By: jyllinge
Fik mad til min 40 rs fdselsdag, vi var 34 mand, og det var bare fantastisk mad! helt klart noget vi vil anbefale. mvh morten
Ann Marie Cordua
31/03-2014
By: Roskilde
Hej Gert Olesen Tak for rigtig god mad. Alle var glade s bedre kan det ikke. Venlig hilsen Ann Marie Cordua
Nina
30/03-2014
Vi fik fantastisk lkket mad fra jer til min sns 18 rs fdselsdag 22.3.2014. Udover super god og dejlig mad som der var rigeligt af. Var det super flot at det blev leveret i porcelns fade og glas skle lige til at stte p bordet. Forretten var den rene fryd for je, gane og mave. Kmpe ros til jer fra mig og alle mine glade gster. Tak for mad.
Morten & Kristin
13/03-2014
Vi fik mad til en 50 rs fdselsdag med 100 mennesker fra Vores Kok og var super glade for den mad vi fik leveret. Vi vil med sikkerhed bruge Vores Kok nste gang vi skal have et arrangement. Tak Gert.
Helle Larsen
11/03-2014
8.marts 2014 Tusind tak for dejlig mad til min sns 18 rs fdselsdag italiensk buffe. Det smagte rigtig dejligt og der var rigeligt til alle. Det er ikke sidste gang vi bestiller hos jer.
Ahlice Frgsted
25/02-2014
15.2-14 Den mad der kom smagte sknt og der var rigeligt af den. Blot lidt anderledes end forventet. Venlig hilsen Ahlice
Anni Hemmingsen
21/02-2014
Hej Gert! Tusind tak for en meget lkker "stor mix selv buffet" som du leverede den 8.2.14. Det var bare s lkkert. Der var s meget mad, at jeg nrmest tabte underkben. Endnu engang tak. Med venlig hilsen Anni Hemmingsen Glostrup
Vibeke Lgstrup
20/02-2014
I er sgu' blevet vores kok. Tak for helt fantastisk mad til en god pris. Maden var en stor succes, fik meget ros! Det er bestemt ikke sidste gang vi bruger jer. Venlig hilsen Vibeke Lgstrup Birkerd
Finn Sjgren
19/02-2014
Vi havde bestilt klassisk buffet E, den levede helt op til forventningerne. Vi kan varmt anbefalde vore kok. Og vi vender gerne tilbage igen en anden gang, og vi ved at flere af vores gster ogs vil brug vores kok. Hilsen Finn Sjgren Greve
Huniche
19/02-2014
Det var skn mad, og kdet var s lkkert. Med venlig hilsen familien Huniche
Huniche
19/02-2014
Det var skn mad, og kdet var s lkkert. Med venlig hilsen familien Huniche
Jacob Post
17/02-2014
Tak for det flotte arrangement til vores guldbryllup, det var bare rigtig godt. Vores hollandske gster var meget imponeret over den gode mad. Endnu engang tak.
Bjarne Puggaard
17/02-2014
Hej vores kok Mange tak for dejlig brunch alt var perfekt .h
Tenna
07/02-2014
Perfekt, tak for mad. Tenna
Christine Bitz-Nielsen
21/01-2014
Vi holdt min sns 18-rs fdselsdag i lrdags, og havde bestilt mad til 26 personer (Stor Mix Buffet) hos vores-kok.dk. Det blev en stor succes; alle gster - og vi selv - var meget begejstrede for madens kvalitet, og s var der jo rigeligt af den! Tak for dejlig mad, og det er absolut en mulighed, at vi kontakter jer igen ved senere lejlighed.
Preben lunn
20/01-2014
Vi kbte jeres nytrsmenue. Min hustru blev lidt betnkelig, da hun s maden ved afhentningen, det s ikke ud af s meget som forventet, men det viste sig at vre en sand fornjelse og alle i selskabet var begejstret. "5 kokkehuer". Med venlig hilsen og godt nytr. Preben Lunn (Vi har vret bortrejst, derfor frst anmeldelsen nu.)
Tine Wolfbrantt
09/01-2014
Vi havde bestilt tapas menu, til min 50 rs fdselsdag, rigtig lkkert og velsmagende. Stor ros til vores kok, tak for dejlig mad.
Peter og Ulla Poulsen
08/01-2014
Syntes lige jeg ville skrive, dette var 5 r i trk vi har fet nytrs maden fra Gert & Co. Menuen i r, var i absolut topklasse, en michelin stjerne vrdig. Nem at g til som altid.
Lene
08/01-2014
Vi bestilte mad til nytrsaften fra vores-kok. Det var helt fantastisk, alt var udsgt, smagte sknt og der var rigeligt. Alt var tip top. TAK. Eneste forbedringstiltag er, at brdet til forretten kunne vre mindre trt. Meget venlig betjening. Vi kommer helt sikkert igen og vi anbefalet Jer videre til adskillige :-)
Lone og Steen
01/01-2014
Tusind tak for helt fantastisk mad nytrsaften.
Hanne og Jens
20/12-2013
Tak for et fantastisk arrangement, med det lkkereste mad man kan tnke sig. Det gjorde vores guldbryllup til en perfekt dag, hvor vi bare kunne slappe af og nyde dagen. Og stor tak til pigerne.
Jeanett Heiberg
15/12-2013
Tusind tak for dejlig mad. Det smagte fantastisk og der var rigeligt af det. Det er ikke sidste gang vi benytter vores-kok.dk. Maden fik ogs stor ros af vores gster og flere af dem vil helt sikkert ogs bestille mad hos jer i fremtiden!
Grethe & Sv.Erik Madsen
14/12-2013
Til Vores kok og personale. Vi vil gerne sige TAK for endnu en dejlig familiefest, som i har arrangeret for os. Det hele var bare perfekt, og alle gsterne har rost hele arrangementet. Med venlig hilsen og TAK!
Lasse Offt
10/12-2013
Vi fandt siden p nettet og bestilte buffet til 63 mennesker til barnedb. Maden var der rigeligt af og var absolut til et 12 tal! Leveringen kom til tiden, servicen var i top, kan klart anbefales!
Annie Andersen
25/11-2013
Tak for rigtig dejlig mad den fik stor ros af gsterne ogs og tak for god betjening og tak fordi I var med til at gre dagen til en dejlig fdselsdag. Jeg vil trygt anbefale Jer til andre der skal holde fest. Jeg ser nu frem til at glde mig til din mad endnu engang p lrdag den 30.11. Venlig hilsen Annie Andersen
Anita Jacobsen
17/11-2013
Kan varmt anbefales!!! Vi kendte ikke vores-kok.dk p forhnd men faldt over hjemmesiden p nettet. Vi skulle holde 40 rs fdselsdag og derfor fik vi leveret amerikansk buffet d. 9 Nov 2013 til 13 personer og det var super lkker mad! Isr kdet var fantastisk mrt og saftigt, og der var mere end rigeligt af alt. S vi kommer helt sikkert igen! Tak for mad til vores-kok.dk ogs fra gsterne :-) mvh Anita, gerup ved Roskilde
Karin Hansen
08/11-2013
Vi vil sige mange tak for en dejlig Tapas menu lrdag d. 2.11. i Veks. Gsterne var begejstrede og der var masser af mad - dejligt. Hvis jeg skal komme med en kommentar/kritik, s ville det have vret rart at der p Jeres hjemmeside stod lidt mere om tilbehret til tapasen - der var jo masser af tappenade - pesto og brd, og det fremgik ikke af hjemmesiden, s jeg havde kbt ind selv. Men vi var meget tilfredse, det var yderst lkkert.
Bjrn
03/11-2013
5 kokkehuer er p vej til "Vores-kok". Vi havde bestilt mad til vores runde fdselsdag 2 x50 r. Alle aftaler uden undtagelser med firmaet vedr. mad, leverings tidspunkt, afhentning af service dagen efter, blev overholdt 120%. Maden smagte fantastisk, og tilmed fldekartofler i verdensklasse. Der var masser af det hele, selv med alle de "sultne" mennesker vi havde inviteret. Eneste positive ulempe....man ved at man skal spise rester hele ugen efter festen(o: Jeg er sikker p at I nu fr mange nye kunder, de fleste af vore gster spurgte om kontakt info. til Vores-kok, og det er vist den bedste ros man kan f. Til slut vil jeg lige sige; 1000 tak for god mad, I var virkelig med til at gre vores dag kanon og samtidig en dag vi kan se tilbage p med mange gode minder alt incl.....pas p vi kommer tilbage((o: mvh Bjrn
Lilly Nielsen
31/10-2013
Tusind tusind TAK !! det var helt vidunderligt. Nu fr du flere kunder for alle var begejstrede. Leveret til tiden - alt varmt og ok - Venlig chauffr. Hilsen Lilly Nielsen Stenlse
Kate Pedersen
21/10-2013
vi vil gerne rose det dejlige mad vi havde bestilt til vores datters foedselsdag i starten af okt. 2013. menuen var italien speciale og det var simpelthen udsoegt og vores gaester kommenterede maden positivt flere uger efter:-) Vi vil absolut vende tilbage med en ny bestilling en anden god gang. mvh Kate Pedersen
Jrgen stervang
12/10-2013
Jeg nsker at vider bringe den flotte ros som jeg fik af mine gster for den dejlig buff du leverede. Alle var absolut tilfrede med bde mngden og kvaliteten. Mange tak skal ogs lyde fra min side. Mvh Jrgen stervang
Jannie Hansen
07/10-2013
Til Vores-kok Tusind tak for rigtig dejlig mad - den blev rost til skyerne af alle gster incl. Os selv! Alt smagte virkelig godt og der var rigeligt til alle. Vi vil helt klart benytte jer igen. Bedste hilsner fra Jannie Hansen, lsted
Tina autrup
29/09-2013
Superlkker mad, kvaliteten var i top. Er sikker p at i kan forvente masser af bestillinger fra mine venner og familie i fremtiden!
Kate Weichardt
29/09-2013
Jeg vil gerne takke for en fin service, et godt arrangement med overvldende meget mad, men vigtigst af alt s var maden mere end fremragende. Vh Kate
Johnny Lykke
23/09-2013
Vores gster roste maden, helt af sig selv. Virkelig dejlig luksus buffet h. Kunne ikke vre bedre.
Susan og Michael
16/09-2013
Bedre sent end aldrig! :-) I august havde vi en dejlig fest med 36 gster. Vi havde valgt den amerikanske buffet og vi blev bestemt ikke skuffede! Det var en utrolig dejlig buffet, veltillavet, masser af mad, det kom til tiden, var varmt, lkkert anrettet og lige til at stte frem. Alle gster var begejstrede. Det var vi ogs selv og kan kun - og det gr vi - anbefale Vores Kok. Tak for en god mad-oplevelse!
Conny Sidenius
04/09-2013
Tusind tak for en super god tapas. Vi ankom direkte fra England og kunne bare hbe p at jeres anmeldelser levede op til forventningerne. Maden blev leveret til tiden, alle var imponeret af jeres tapas og der var rigeligt til alle. Vi giver jer gerne 5 stjerner (ud af 5) og anbefaler jer gerne til alle andre som , ligesom os selv, er vant til at spise meget ude og har meget hje forventninger.
Kasper Kaaber
02/09-2013
Tak for rigtig dejlig mad. Man er altid lidt spndt, nr man bestiller mad fra et sted, man ikke kender, men tvivlen blev gjort til skamme. Maden var meget lkker, alt var flot anrettet og gsterne var begejstrede.
Jannie Hareby Nielsen
02/09-2013
Tak for lkker mad, det var overraskende godt, vi havde fet jer anbefalet, og det levede helt op til forventningerne. Meget lkkert. Skulle der vre noget kunne vi mske godt have brugt lidt mere brd. Alt andet var der mere end rigeligt af.
Sren Krogh
01/09-2013
Kre Gert, Tak for en fantastisk forret og buffet den 17. August. Begge dele var et stort hit. Bde tunen, anretningen og smagen af forretten var til en michelin stjerne. Der var rigeligt mad, det eneste som blev spist op var den fantastiske pulledpork. Tak, igen... Der er mange nye kunder til dig blandt gsterne. /Sren
Joan Schack
26/08-2013
Hej Gert Tak for god mad. Super Italiensk buffet nr 5. Impoerende og velsmagende farseret unghane. Det hele var lige til at stte p bordet og der var nok til alle. Alle gsterne var meget begejstrede og flere har dig i tankerne ved deres nste fest. Konfirmanden fik den mad han nskede og det var bare med til at gre hans dag perfekt. Ikke mindst, I kom til tiden ogs selvom det var en tur helt til Greve og min bekymring omkring den varme kd var ubegrundet. Alt havde den rette temperatur. Mange hilsner Joan Schack
Care
18/08-2013
Lkker mad til vores fest.
Allan Jensen
18/08-2013
Vi fik en super oplevelse med mad fra vores kok. Italiensk buffet med anti pasta til forret, helt forrygende godt, alle gsterne var vilde med maden. Kan varmt anbefales. Hilsen Allan Greve
Thea Dahl Mortensen
31/07-2013
Tusind tak for en FANTASISK omgang tapas, som blev serveret til min 18 rs fdselsdag. Alle retterne var fulde af smag, og mngden passede perfekt! Jeg vil specielt fremhve bruchetta'erne med helleflynder og avocadocreme og chokoladetrten, som faldt lige i mine gsters smag. Vores-kok.dk er helt sikkert favoritten, nr der bestilles mad til vores fester ;)
Linda Lauridsen.
29/07-2013
Har lige holdt 50 rs fdselsdag og var meget spndt p mad fra vores kok.. M sige maden levede op til vores forventninger. Alle vores gster roste maden og der var rigeligt af den :0)) kan varmt anbefale mad fra vores kok. Hilsen Linda lstykke.
Berit
28/06-2013
Tusinde tak for meget dejlig mad til vores personalefest fredag d.21/6. Mange hilsner Berit Pedersen, Slagslunde skole
Jane Bostrup
26/06-2013
Hej. Perfekt mad vi fik i lrdags, den bedste pullpork og superperfekt peberstegt oksefilet, kartoffelsalalt ogs lkker. Is med m&m lige i jet, chokokage mske ikke helt p hjde med resten med stadig god, kommer gerne igen nste gang, s godt get
Annette Qwist Odgaard
24/06-2013
Hej Vores Kok, Tusinde tak for rigtig lkker mad til min 50 rs fdselsdag. I var med til at gre min fest helt fantastisk. Skn buffet som bde smagte dejligt og lkkert anrettet.
Bo Nielsen
05/06-2013
Kre kokke. Tak for en rigtig dejlig kulinarisk oplevelse ved min 40 rs fdselsdag. Alt var bare rigtig lkkert og mange af mine gster har spurgt hvor jeg fik den gode mad fra. Det er helt sikkert ikke sidste gang vi bestiller hos jer! Mange hilsner Bo
Lis Eriksen
03/06-2013
Hej kokke Tak for et rigtig flot arrangement til min og min brors 70 rs fdselsdag. Alle gsterne spurgte hvor vi havde fet den fine mad fra. Og alle var meget glade. Hilsen Lis og Ole
Henrik og Tina Birks
28/05-2013
Kre Gert Henrik og jeg vil gerne sige rigtig hjertelig tak, for et super godt arrangement til vores Slvbryllup d. 25/5-13, det var bare s flot og godt altsammen, maden var fantastisk og der var rigtig mange tilkendegivelser fra gsterne p den dejlige menu som der blev serveret, det smagte fantastisk ;-) Endnu engang mange tak det var en dejligt fest ;-) Mange hilsner fra Henrik og Tina Birks
Line
23/05-2013
Line Adamsen, Gundsmagle. Tak for rigtig dejlig mad i lrdags, alle var ovenud tilfredse.
Lisbeth Pejtersen
23/05-2013
Tusind tak for dejlig mad her i Pinsentil vores datters barnedb. super mr oksesteg og dejlig tun mousse
Lene Trier Madsen
10/05-2013
Vi vil gerne sige tak for super lkker mad til vores sns konfirmation. Det var flot anrettet, kdet var mrt og der var rigeligt. I fr vores varmeste anbefalinger. Tak
Trine Ankersen
30/04-2013
Tusind tak for virkelig lkker mad i fredags :-) Alle gsterne nd de sknne retter, og der var rigeligt! Absolut ikke sidste gang vi bestiller hos jer!!!
Torben & Anne
02/04-2013
Tak for en fremragende italiensk buffet, som vores gster roste til skyerne. mvh. Anne og Torben Roskilde
Jeanett B Pedersen
26/03-2013
24/03-2013 Tusind tak for en utrolig lkker buffe G til datterens konfirmation. Det hele var bare super lkkert , der manglede ikke noget, der var rigligt af alt og ingen gik sulten derfra :-) Kan kun varmt anbefale at f mad fra Vores-kok og det er ikke sidste gang vi skal have mad derfra. Mange af gsterne vil ogs for fremtiden benytte sig af Vores-Kok dejlige mad. Kmpe smily herfra og masser af kokke huer
Jan Witthft
19/03-2013
16/03-2013. Til Vores kok! Ja, det kan jo kun blive dig Gert! Vi m hermed sige 1000 tak for mad! Vi holdte en fdselsdag, hvor vi var 34 personer. Ja, alle spurgte til din mad Gert, da de alle syntes om den buffet nr.1 som vi havde bestilt. Der var flere der spurgte til, hvor vi havde fet maden fra, da der mske vil komme bestillinger til dig fra nogle af vores gster. Det hber jeg da, for s ser jeg nemlig frem til at blive inviteret til disse fester, da jeg nu ved, at hvis maden kommer fra Gert Vores kok, s er der noget at glde sig til. S mange gange tak for, at du Gert gjorde vores fest til en alle vil huske tilbage p, hvor maden var vidunderlig. - S Gert, - du er i vores maver, og vi kan kun anbefale Vores kok til andre om at f mad fra jer. Med venlig hilsen Jan Wittft PS: I skal have alle de kokkehuer der findes
Bettina Schultz
10/03-2013
Hej Gert Tak for super lkker veltilberedt mad i fredags d.8.3.13. Vi fik menu nr 6- en lkker 3 retters menu lige til at servere.Flot anrettet p tallerkner, pne fade til at servere i,-sknt bde for jet og maven. Kdet var vildt lkkert, der var masser og det smagte herligt det hele. Leveret til tiden. Stor ros og 5 kokkehuer/5. Ros fra os alle 14.TAK- for at fuldende en 80rs fdselsdag med en skn smagsoplevelse.
Claus Jacobsen
04/03-2013
Det er frste gang vi mad fra Vores Kok men bestemt ikke sidste, vi fik Gourmet Buffet M, den var fantastisk dejlig, kdet s mrt og lkkert, rigeligt af kd og tilbehr. Vi vil varmt anbefale Vores Kok til venner, familie og bekendte. Tusind tak for dejlig mad d. 2 marts 2013 Venlig hilsen Lis og Claus
Peter
25/02-2013
Fik klassisk buffet no 2. Helt fantastiske fldekartofler og pesto pastasalat for ikke at nvne forretten (citronmarinert laks). Tomaterne var efter rstiden og resterne var bedre p andendagen hvor de havde trukket lidt med lgene :-) Er overbevist om at en sommertomat ville have vret bedre. Salaterne var generelt rigtig lkre og flot anrettede. Filetten var mske lige for well done eller s stod den i kassen 15-30min for lnge (enten her eller p vej hertil:-)). Kalkunen var superlkker og kdet var generelt nemt at tilberede.. Overflod af chokoladekage, hvor vi lavede lidt fldeskum ved siden af :-) :-) Vil vlge voreskok igen.. S nemt og tilgngeligt..
Finn Ni elsen
20/02-2013
Vi har 3 gange fet buffet fra Gert Vores kok det var rigtig dejlig mad og der var rigeligt s vi kan varmt anbefalde at f maden fra vores-kok Med venlig hilsen Rita og Finn
Niels B. Srensen
18/02-2013
Mange tak for den lkre buffet, som du leverede til os i fredags. Vi er meget tilfredse og vil ikke tve med at anbefale dig til andre. Venlig hilsen Niels B. Srensen
Gitte Pedersen
18/02-2013
Hej Gert Tusind tak for en rigtig lkker italiensk buffet den 2/2-2013. Det var rigtig dejlig mad i rigelige mngder og alt var pakket, s det var lige til at stte p bordet p nr et brd der skulle varmes. S tusind tak for at bidrage til en vellykket fest. Med venlig hilsen Gitte Pedersen
Trine Lund-Jensen
17/02-2013
Kre vores-kok, Mange tak for god service og dejlig mad til min datters 18 rs fdselsdag. I hentede og bragte til tiden, og maden var dejlig. Gsterne spiste til de ikke kunne mere og der var mange roser til vores-kok. venlig hilsen, Trine
 
 

SÆSON TILBUD
Vi har kombineret et special vinter
tilbud ud fra 3 af vores mest solgte
italienske buffeter, her er det, det
bedste af det vores koks kunder
efterspørger på vores italienske
udvalg. sammensat til en yderst
fornuftig pris. 

Tiramisu, italiensk, buffet, desserter
PRIS KUN 195,-kr
.

Forret:
vitello tunado Kalvefilet m. tun-
sauce og store capers samt
semidry
tomater

Buffet:
Prosciutto rosticco hjemme saltet skinke stegt m. rosmarin

Kalv saltimbocca, lækker kalvefilet
stegt m. pamaskinke og salvie

Pasta salat m. artiskok pesto

Pasta
m. tomat, frisk grønt 
og  basilikum

Tomatsalat m. mozzarella

Grøn salat m. pamesan
croutoner
og grønne grillede asparges drysset m. frisk pamesan

saute af grønt m. tomater

Kartofel både stegt m. citron
hvidløg og timian

tappenade og brød

Dessert:
Tiramisu a´la vores kok

 
vores-kok.dk | CVR: 28475381 | Snostrupvej 2a, 3600 Frederikssund - DK | Tlf.: 51 33 18 89 | jereskok@gmail.com