Nytårsmenu 2017

Den bedste nytårs menu år 2017 - gør det nemt for dig selv og lækkert for dine gæster med vores-kok's nytårs menu. 

Nytårs menu 2017

 
Forret:
Varmrøget laks serveret i perlespelt caviar med
Friske krydderurter og rødløg, hertil en lækker cremet dildsky
samt sprøde chili crustills
 
appetizer:
mini tærte med italiensk salami
Gratineret asparges m. bacon
Grisini m. Rosmarin og pamaskinke
 
Hovederet:
Helstegt mini oksefilet (minimum 200g pr kuvert)
serveret m. sauce Amaretto grillet grønt perlebyg og 
sprøde kartofler
 
Dessert:
Chokolade symfoni 
Gateau Marcel ala vores kok
sprød chokolade bund m. Hvid chokolade
mørk chokolade lys chokolade 
anrettet m. solbærcullis og syltet ananas
 
vin forslag:
345,00 DKK
stk.
Nytårsmenu 2017

Alt er klar til servering med et minimum af tilberedning, alt I skal bruge er en ovn og et enkelt blus på komfuret.

Forretten:  
Start med at sætte brødet i ovnen, ca 8 minutter 225c. Kom en skefuld dildsky/dressing i midten af en tallerken kør den rundt, placer bægeret med forretten på hovdet og bank den ud pynt med marineret rejer, citron caviar, pynt med dild og timian . Sæt chili crustille på toppen eller knus den let henover.



Apetizer:
Anrettes på lille tallerken, sno skinken om grisini og klar tl servering.



Hovedretten:
Saucen varmes i en gryde. Kartoflerne, garniture og oksefilet sættes i den forvarmet ovn
Uden låg på ca. 225c kan sagtens tåle masser af varme, ca. 10 minutter, afhængig af hvor rødt kødet skal være. Husk at lade de små oksefileter trække, gerne 15 minutter, i åben ovn og I er klar til servering. Skære hver enkelt oksefilet i skiver anret med med sauce grøntsaute drysset med fint hakkede krydderurter, samt små ristede kartofler, garner oksefileten med krumly (ristede mandler, pinjekerner og panachetta)


Desserten: 
Læg kagestykket forsigtigt ned på tallerkenen, pynt med syltet anans, cullis, citronmelisse, samt nougat vafler
Vi bestilte mad til nytårsaften fra vores-kok. Det var helt fantastisk, alt var udsøgt, smagte skønt og der var rigeligt. Alt var tip top
Lene
en sand fornøjelse og alle i selskabet var begejstret. "5 kokkehuer".
Preben Lund
5 år i træk vi har fået nytårs maden fra Gert & Co. Menuen i år, var i absolut topklasse, en michelin stjerne værdig. Nem at gå til som altid.
Peter og Ulla
Tusind tak for helt fantastisk mad nytårsaften.
Lone og Steen
sommer tilbud
vores-kok.dk | CVR: 28475381 | Snostrupvej 2a, 3600 Frederikssund - DK | Tlf.: 51 33 18 89 | jereskok@gmail.com