Hvad siger kunderne om vores-kok.dk

Her på siden kan du læse hvad andre kunder mener om vores-kok.dk's mad, service, m.m.

Du er meget velkommen til at give din komentar vidre til andre kunder her på siden. Så andre kunder kan se hvad du syntes om
www.vores-kok.dk

 

kokkene

Firma referencer:

Jyske Bank Frederiksværk

Jyske Bank Frederikssund

Brdr. Dahl Frederikssund

Jyske Bank Vesterbrogade

Danske Bank Frederikssund

Rene Rasmussen VVS 

Føtex Frederikssund

Nykredit Frederikssund

Danse studio Frederikssund

Henriks Synshal Frederikssund

Fjordhuset Frederikssund

Bon Gout Frederikssund

Procom A/S Frederikssund

Værebro tømmerhandel

Tinghøj Boghandel

Danske Bank Frederiksberg

Billetkontoret.dk Vesterbrogade

STRIX Film

Brdr. Dahl Rødovre

Atradius

Frederikssund Real skole

Frederikssund ungdoms skole

Falkenborg skolen Frederikssnud

Skat Frederikssund

Dansk Brand Teknik

Bøgeløv Trading

Oppesundby Kirke

Snostrup Kirke

Oppesundby fodbold klud

St.Lyngby Fodbold klub

PET

københavns Politigård

Hjerte Foreningen

Grevinde danner løbet

Glaremester Hasse






Anmeldelser

Skriv besked...


Navn
E-mail
By
Besked
For at forhindre spam bedes du indtaste tegnene i feltet herunder:
Per Hansen
10/07-2017
By: 4030 Tune
Luksus Buffet G, ca. 23 kuverter Lørdag d. 19 August, forventer at spise omkring kl. 18 leverings udgift ? / sidste frist for endelige antal kuverter ?
Jørgen og Inger Madsen
02/07-2017
By: Værløse
Vi fik en fantastisk buffet, til vores fest. Masser af velsmagende mad, som alle vores gæster roste, og vi har mad til flere dage i køleskabet.
Siggi Hallbjørnsson
07/06-2017
By: Smørrum
Hej Gert. Tak for god mad til L.S.T. fest den 2 juni. Alle 81 personer roste maden til skyerne så det blev en rigtig god aften og der var rigligt mad. Den Italienske buffet kan anbefale Jeg har selv arbejdet som kok i Italien og været faglærer på kokke skolen så jeg har et vist kendskab til det. Det er ikke sidste gang du hører fra os. På vegne af Tennisklubben. Hilsen Siggi Hallbjørnsson
Lisbeth Andreasen
31/05-2017
By: Roskilde
Vi har netop holdt bryllup med 86 gæster. Vi havde valgt Gourmet Menu'en. Det var 25 grader i lokalet hvor vi skulle spise. Vi fik forretten tallerkenserveret - de ankom i sidste øjeblik så maden stadig kunne være helt frisk og det var den. Superlækker skaldyrs symfoni. Herefter blev der anrettet og serveret en stor buffet. Al maden var tillavet med kærlig hånd og anrettet meget indbydende i skåle og på fade. Det eneste vi selv skulle sørge for var bestik til fade og skåle. Der var en kok med som skar kød alt efter hvad den enkelte gæst ønskede sig. Gert havde anbefalet at der blev stillet rigtig meget mad på buffeten ... det så bare så lækkert ud. Til dessert var der den lækreste appelsin kage med frugt og creme.... Meget skønt - vi vil helt sikkert bruge "Vores KOK" en anden gang.
Jacobsen
28/05-2017
By: Rørbæk
Tusind tak for dejlig mad👍det var super lækkert, der var nok af alt, vores gæster roste også din mad, specielt forretten var et kæmpe hit 👍 Hilsen Lisbeth og Thomas
Annette Andersen
27/05-2017
By: Stenløse
Tak for et fantastisk arrangement til vores datters konfirmation d. 13. maj. ALT var perfekt! Vi fik den mest smagfulde buffet vi nogensinde har fået! Fantastisk mad i mere end rigelige mængder. Og Jeres opmærksomhed og service på dagen var lige så perfekt! Ingen manglede noget. Pigerne var super opærksomme! Vi glæder os til at holde fest hos Jer en anden gang - og kan kun anbefale andre trygt at lade Jer stå for festen! Mvh Michael og Annette.
Pernille Hrab Hansen
18/05-2017
By: Roskilde
Tusind tak for lækker mad i lørdags. Kødet var så lækker mørt og der var rigelig mad.
Kerstin Olsen
16/05-2017
By:
Hej Gert Jeg siger tak for god service og ikke mindst god mad! Gæsterne roste maden og alle var meget tilfredse. Sådan skal det gøres! =)) Venlig hilsen Kerstin Olsen
Jytte Hansen
16/05-2017
By: Frederikssund
Super lækker mad til Alexanders konfirmation i søndags. Vi troede vi havde fået oksmørbrad istedet for oksefilet, flere af gæsterne var enig om, at de aldrig har fået så mørt et stykke kød før. Rigtig god service, leveret præcis til tiden, gode instrukser, og afhentning igen dagen efter, alt fungerede perfekt. Tak for mad Hilsen Jytte Hansen
Søren Krogh-Nielsen
16/05-2017
By: Bagsværd
Kære Gert Vi vil meget gerne takke for super mad (endnu engang) - det var en fornøjelse at få det fra dig igen. Vi tales ved til næste fest.
Jeanette Nielsen
07/05-2017
By: Værløse
Hej Kokke Tak for en fantastisk buffet, til vores datters konfirmation igår, alt klappede, og info til pigerne så der ikke var noget at gå fejl af. Flot anrettet på fade. Og oksefileten så mør, så flere gæster troede det var oksemørbrad. Og rigeligt mad, så vi har til idag med. Endnu engang tusind tak!
Mai Britt Brønum
06/05-2017
By: Frederikssund
Tusinde tak for et super professionelt arrangement - alt fungerede - dejlig mad - super personale
Michael Hansen
06/05-2017
By: Roskilde
Tak, for proffisionel behandlig, fra start til slut. Og tak for endnu engang et perfekt arrangement, alle roste maden, der kommer snart en 50 års fødselsdag mere.
Lene & Frank Thomsen
06/05-2017
By: Frederikssund
Vi vil benytte os af lejligheden til at sige TUSIND TAK for rigtig dejlig brunch. Der var mere end rigeligt (!) af det hele. Det lune, nybagte brød var superlækkert, ligesom resten selvfølgelig også var det. Vi bestiller gerne igen. Venlig hilsen Frank og Lene
Lene Bjerring
26/04-2017
By: Jyllinge
Tak for en fantastisk brunch som i leveret i lørdags - det var helt perfekt. Hilsner Lene Bjerring
Mette Andersen
26/04-2017
By: Kastrup
eg skriver bare for at sige tak for meget dejlig mad. Alle gæster var meget begejstrede. Og sikke meget mad der var og stadig er tilbage. Mange tak fordi I ville komme til Kastrup. Med venlig hilsen
Anne Jensen
05/04-2017
By: Sorgenfri
Super lækker italiensk buffet og rigeligt af det. Det gør jeg gerne igen en anden gang.
Flemming Skovbye
16/01-2017
By: Hillerød
Dejlig veltilberedt mad og der er rigeligt af det, vores gæster var vilde med altsammen, flotte salater og lækkert kød. Det blev leveret nøjagtigt til tiden, stor ros til chaufføren venlig og informativ.
Jørgen Olsen
08/01-2017
By: Frederikssund
Hold da da op en overdådig menu. Utroligt lækre, rigelige, superfriske salater. Veltilberedt kød i rigelige mængder, lækre flødekartofler. Maden var anrettet smukt i fade og det 'varme' i en varm flamingokasse. Alt lige til at sætte på bordet og sige vebekomme! Mange Tak.
Else Mariager
04/11-2016
By: Fredensborg
I lørdags fik vi leveret 12 luksusplatter fra dig/jer. Både vi og vores gæster var meget begejstrede både for maden, men også for den måde, hvorpå maden var arrangeret på fadene. Helt igennem en dejlig og positiv oplevelse. Vi vil gerne vende tilbage ved en anden lejlighed.
Jørgen Hansen
10/10-2016
By: Jyllinge
Tak for dejlig mad til min fødselsdag, vel smagende, forretterne flot anrettet på tallerken ved ankomst. Meget nemt og lige til. Tak for det.
Eva Noer
10/10-2016
By: Taastrup
Først og fremmest, tusind tak for fantastisk mad. Det var helt igennem uovertruffent. God service, og præcis til tiden. Med venlig hilsen Eva
Jens Klink Dalgaard
10/10-2016
By: Skævinge
Amerikaner Buffet med mere steg end de fleste kan spise. Det er korrekt og alt kødet var bare rigtig godt. Servicen var også i top ved leveringen, men hvorfor var majskolber og baked chili beans kolde - ligesom burger bollerne. Var jeg blot blev orienteret, kunne jeg forberede opvarmning selv, men maden blev leveret da gæsterne gik til bords. Nå jeg og så var der den grønne salat m. dadle tomater, agurker og rød dressing - den så vi aldrig. Der er plads til forbedring, men omvendt positivt at det alt sammen smagte godt til trods.
Helle Lykke Sørensen
03/10-2016
By: Frederikssund
Kære Gert Endnu engang en fantastisk smagsoplevelse. 30 meget begejstrede gæster der var vilde med den Italienske buffet. Nemt at bestille. Leveret på aftalt klokkeslæt, flot anrettet i hvide serveringsskåle, lige til at sætte på bordet. Skåle og fade afhentet igen på aftalt tidspunkt. Der var masser af den lækre mad. Det er hverken første eller sidste gang vi benytter vores kok Hilsen Helle Lykke
Ejnar Birch Olsen
24/09-2016
By: Skibby
Rigtig fin Gourmet menu nr. 7. Meget velsmagende og i rigelige mængder. Leveret til aftalte tid så alle i selskabet var godt tilfredse.
Vibeke Nielsen
12/09-2016
By: Roskilde
Tak for dejlig mad. Hele selskabet roste maden meget. Dog blev det bemærket, at der var skår i en tallerken + to fade. Maden var lækker, velsmagende og veltillavet.
peter haugan
07/09-2016
By: Rødekro
Tak for dejlig mad, det var super lækkert og der var masser af det. Alle var glade og tilfredse.
Margit
28/08-2016
By: Frederiksværk
Tak for en rigtig god brunch menu. Hilsen Margit
Anja & Klaus
28/08-2016
By: Jyllinge
Tusind tak for pragtfuldt mad alle gæster var meget tilfredse inklusiv os selv.
Inge Rud Stolz
28/08-2016
By: Allerød
Tak for en rigtig lækker og rigelig brunch, I leverede her til morgen til kobberbryllup på Søbrinken 3, Allerød. Og så præcis til tiden som aftalt - super. Alle gæster roste arrangementet og var meget begejstrede, og de fik naturligvis navnet på leverandøren. Mange venlige hilsner fra Inge Rud Stoltz
Jette og Arne
16/08-2016
By: Frederikssund
Hej Gert Tusind tak for utrolig lækker buffet. Jeg har fået mange positive tilkendegivelser på maden. Der var selvfølgelig rigeligt, som du sagde, og lidt ekstra - dejlige rejer med melon og tunmousse – tak !
Dorte Dencher Dyrmose
09/08-2016
By: Frederikssund
Tusind tak for super lækker mad til min fødselsdag i lørdags 😊 Fantastisk fest, tusind tak 😊 Kærlig hilsen Dorte Dencher Dyrmose
Susan og Egon Brønsgaard
08/08-2016
By: Vejby
Hej Gert, Tusinde tak for super dejlig mad, som var med til at vi fik en perfekt aften. Meget ros både fra os og mange af gæsterne, især blev vitello tonato samt unghanebryst fremhævet. Men også de mange lækre salater og den fine anretning, ja og kagen - lækkert. Det ekstra oksekød var så godt og nemt at tilberede med det forarbejde du havde gjort. Rødt kød falder altid i god jord og vi nyder fortsat diverse rester.
Peter Bach Nielsen
08/08-2016
By: Allerød
Hej Gert Maden var rigtig lækker, og der var rigeligt af den, tak for det. Mvh Peter
Kirsten Vind
08/08-2016
By: Frederikssund
Hej Gert Olsen. Mange tak for dejlig mad,alle gæsterne var super glade for den. Venlig hilsen Kirsten Vind
Teddy og Yvonne Hansen
06/08-2016
By: Overdråby
Tusind tak for dejligt mad og en rigtig god behandling.
Sanne Frahm
04/08-2016
By: Frederikssund
Hej Gert Det var igen fantastisk mad du leverede. Alle gæster roste det i stor stil J Så vi er rigtig glade og næste gang vi holder noget, så skal du igen være ”vores kok”. De bedste hilsner Sanne
Anni Smith Christensen
21/06-2016
By: Kregme
Det var virkelig dejlig mad, tak for det… alle gæster og vi selv var glade. Venlig hilsen Anni Smith Christensen
Arne Rasmussen
20/06-2016
By: Frederikssund
Hej - Tak for utrolig dejlig mad. Vi havde bestilt "Den lille franske". Flot anrettet på fade og lige til at servere kom det præcis til aftalt tid. Det var så lækkert og veltillavet. Kan varmt anbefales.
Nina Faurskov
20/06-2016
By: Jyllinge
Hej Det var alletiders italienske buffet meget meget lækkert og friskt, super ,alle var begejstrede.
Flemming Pedersen
19/06-2016
By: Hillerød
Havde bestilt 3 retters gourmet menu. Maden kom til tiden, var veltillavet og velsmagende, og der var rigeligt kød og tilbehør. Betjeningen var venlig og omhyggelig - alt i alt en rigtig god oplevelse, som jeg varmt kan anbefale.
Aage Bekker
01/06-2016
By: Ballerup
Jeg tror ikke, der kan opdrives bedre brunch og buffet. Der var en overdådighed af pragtfulde retter, tilrettelagt på fade, lige til at anrette, og der var nok af det. Prøv det,og man bliver ikke skuffet.
Mette Hansen
29/05-2016
By: Farum
Tak for dejlig mad, og rigeligt mad, lækkert anrettet. Og præcis til tiden.
Mette Hansen
29/05-2016
By: Farum
Tak for dejlig mad, og rigeligt mad, lækkert anrettet. Og præcis til tiden.
Lena Andersen
27/05-2016
By: Roskilde
Hej Vores mad vi fik i lørdags, var utrolig lækkert kødet smeltede og hele menuen 8, blev rost af alle vores gæster og vi kommer gerne igen. Vi har dog en anke, der manglede en forårets tallerken, vi havde dog en aflysning så det kom til at passe alligevel. Mange hilsner
Mette-Simone
27/05-2016
By: Ølstykke
Jeg vil sige tusind tak for den gode service (ogsaa fra jeres chauffoer), og den fantastiske mad. En dejlig nem og laekker middag havde vi, og jeg kan uden problemer anbefale jer (hvad jeg ioevrigt ogsaa gjorde til selskabet).
Anne Helene Juul
29/04-2016
By: Ølstykke
Hej Gert, Jeg vil bare lige sige dig tak for rigtig god mad til vores søns konfirmation i lørdags. Det var super godt, smagte godt og der var rigelig med mad. Dejligt. Det er ikke sidste gang vi har benyttet os af dig. Mange tak for det. Hilsen Anne Helene Juul
Lene Overgaard
27/04-2016
By: Frederiksværk
Hej Gert & Co. Absolut enestående italiensk buffet (konfirmation 22/4), så smukt anrettet i/på dekorative fade (nul foliebakker ;-) med de lækreste råvarer og rigeligt til alle, leveret/afhentet af flinke Frederik. Alt, især Tiramisu ala vores kok, er gudespise!
Anne Helene Juul
25/04-2016
By: Ølstykke
Hej vores kok, Tusind tak for super lækker, vel til lavet mad til vores søns konfirmation i lørdags. Det smagte dejligt og alle vores gæster roste maden. Jeg vil også rose desserten hvor vi fik islagkage, den smagte himmelsk. :-) Det er ikke sidste gang vi vil bede om hjælp fra jer til vores fester :-)
Stefan Rasmussen
19/04-2016
By: Hillerød
Hej Voreskok! Tusind tak for fantastisk buffet til vores bryllup i Hillerød på Hensingørgade 51. Vi er så glade og taknemlige for jeres hjælp! :) Mvh Stefan Rasmussen
Linda Sivertsen
23/03-2016
By: Fredensborg
Hej Kokke, ville bare fortælle at vi var meget tilfreds med maden, smagte super godt!
Karin Pllesner Hansen
07/03-2016
By: Biltris
Tak for dejlig mad, Hej, Bedre sent end aldrig :-) blot for at sige tak for fantastisk behandling og rigtig dejlig mad. Med venlig hilsen Karin Plesner Hansen
tom albretsen
06/03-2016
By: frederikssund
Hej Gert Tak for super dejlig mad :-) Der var masser af mad og det hele smagte rigtig lækkert, også stor ros fra alle vores gæster, som alle kunne "trille" hjem på fyldte maver. mvh Tine og Tom
Kurt Boelsgaard
04/03-2016
By: Birkerød
Hej Gert Jeg fik skipperlapskovs fra jer i går. En af gæsterne er kok med egen restaurant i 30 år. Hans reaktion var:DET KAN IKKE LAVES BEDRE. Også tiramisu'en var i top. Bravo. Hilsen Kurt
Gitte Wagner
02/03-2016
By: Jægerspris
Hej Vores kok Vi vil bare sige 1000 tak for en dejlig brunch menu i lørdags, og hold da op hvor var der meget mad, også tilbage :-) og vil klart anbefale jer til andre. Har overført pengene i dag. Hilsen Gitte Wagner
Karina Ankerstjerne
29/02-2016
By: Allerød
Tusind tak for leverancen i fredags. Maden kom til tiden - blev leveret af en sød, ung mand, og smagte rigtig godt! Kødet var dejligt mørt og kartoflerne skønne!
Karina Lundorff
14/02-2016
By: Asserbo
Tak for god mad til vores sølvbrullup i Asserbo samt tak for serverings personalet som var helt perfekte ----- vi kan kun anbefale jer.
leif jensen
07/02-2016
By: 4040 jyllinge
07-01-2016 til vores kok.jeg vil hermed sige mange tak for et overdådigt koldt bord, flot anrettet og med rigeligt af alt den gode mad. mine bedste anbefalinger
Hanne Larsen
23/01-2016
By: Hillerød
Hej ‘Vores kok’ Vi fik leveret 17 X Tapas i går i Hillerød - og vil sige mange tak for rigtig god og dejlig mad. Meget lækkert og pænt anrettet, - og der var nok! Alle var meget begejstret,- og vi skal nok lade snakken gå:)
Charlotte Olesen
22/01-2016
By: Frederikssund
Super lækker tapas til min fødselsdag. Alle pigerne var vilde med maden.
Sanne Frahn
13/01-2016
By: St.Havelse
Vi vil meget gerne sige et stort tak for mad. Det var så lækkert det hele, og alle vores gæster roste det meget. Så det var en stor succes :-) Og vi vender helt sikkert tilbage!!! De bedste hilsner Sanne
Dina Fanø
06/01-2016
By: Frederikssund
Endnu engang valgte vi mad fra Gert og det smagte fortrinligt. Super kvalitet, super service og ikke mindst var det så nemt at anrette så det lignede noget fra en restaurant :-)
Lotte Jensen
02/01-2016
By: Ølstykke
Tak for en super lækker Nytårsmenu. Det var så nemt. Maden var virkelig god og meget lækkert, og samtidig så det rigtig lækkert og appetitligt ud. Der var tænkt farver og pynt, så ikke nok med at det var en herlig smag, var det også et flot syn for øjet. Også en tak til de to høflige unge mennesker der kom med maden.
Henrik Bostrup
01/01-2016
By: Ølstykke
Endnu engang overgik Voreskok.dk vores forventninger. Nytårs menuen var lige i øjet og med den simple og brugsanvisning med billeder kunne vi serverer et luksus måltid for vores gæster. Det var på på højde med en god resturang i københavn og gæster var overrasket over både kvaliteten samt vores 'egen' flotte servering. Så vi handler gerne igen hos den gode kok i st rørbæk. Hilsen Fam. Bostrup og gæster
Jesper F. Kuhre, Danske Bank
27/12-2015
By: Frederikssund
4 gange i 2015 har I leveret mad til os og vore kunder i.fbm.aftenarrangementer. Vi har prøvet Italiens Luksusbuffet 3 gange og 1 gang Gourmet Buffet. Maden har bare været i orden. Stor ros herfra og fra vores kunder hver gang og der er altid nok. Jeg vender tilbage i 2016.
Katrine
17/12-2015
By: Lyngby
1000 tak for fantastisk mad. Alle roste maden. God jul Mvh Katrine Uldahl
Pia Bach
08/12-2015
By: Ølstykke
Hej Gert Det var super lækkert mad du leverede til os i går, tusind tak Vi vil helt klart bestille igen en anden gang. God dag Hilsen Pia
Nielsen & Selander
03/12-2015
By: Måløv
Hej Gert Vi vil gerne sige tak for dejlig mad, til vores søns barnedåb. Mvh Christina Nielsen og Mark Selander.
Bjarne Rasmussen
30/11-2015
By: Hedehusene
Mange tak for super mad. Havde bestilt 36 kuverter til min 50 års fødselsdag og det var bare super det hele. Havde bestilt klassisk buffet B med glaseret skinke i stedet for kalkun. Det var super kød begge dele. Som en af gæsterne sagde efterfølgende " kan ikke huske hvornår jeg sidst har fået sådan et lækkert stykke oksekød". Dette var med til at gøre dagen endnu bedre for mig. I har hermed mine anbefalinger og jeg vil helt klart tænke på jer en anden gang. Hilsen Bjarne
Thomas Grenaae
29/11-2015
By: St. Rørbæk
Tak for mad til vores kobberbryllup den 21/11. Det var fantastisk mad. Vi valgte mix-buffet og alle gæster roste maden. Vi fik super vejledning, da vi skulle sammensætte menuen, og var på den måde i gode hænder. Alt var perfekt, lige fra bestilling, levering, spisning og aflevering af fade mm. Hilsen Carina og Thomas
Karen Engdrup Olsen
17/11-2015
By: Ballerup
Tusind tak for dejlig og rigelig mad, til min fødselsdagsfest i søndags. Det var smukt anrettet på fade lige som jeg ønskede. Og der var rigeligt af alle ting. Hilsen Karen
Erik Skaaning
17/11-2015
By: Roskilde
Super lækker mad, det var god reklame for vores kok, alle gæsterne var meget glade for maden.
Jeanette Brant Pedersen
13/11-2015
By: København N
tusind tak for utrolig dejlig mad endnu engang mvh jeanett
Klaus Larsen
10/11-2015
By: Frederiksværk
Tak, for en super lækker gourmet buffet, glæder mig allerede til vi skal bruge jer igen.
jeanett b pedersen
10/11-2015
By: København
Tusind tak for endnu engang at levere super dejligt mad. denne her gang var det til en 85 år fødselsdag og det var super lækker, mørt kød, lækkert tilbehør og ingen gik sulten hjem, der var rigligt med mad. Ikke sidste gang vi skal have mad fra jer :-) Ha en dejlig dag Jeanett Pedersen kan varmt anbefale mad fra Vores Kok :-)
Else Burggraaf
01/11-2015
By: Allerød
Tak for jeres fremragende super frokost. Vi kan jo ikke holde en god fest uden at I sørger for at det kulinariske er i orden. MVH, og tak for alle tiders frokost og denne gang med en regning så vi kunne betale, hvilket er gjort..... Else Burggraaf
Martin Voergaard
21/09-2015
By: Frederiksberg
Super Lækker amerikanerbuffet med God og velsmagende mad. Fik 32 Kuverter til Fødselsdagsselskab. Der var mad nok - dog Blev alt oksefileten spist ( den var super mør og velsmagende) Mega møre spareribs og velsmagende pulled pork. Dejlig dessert og må sige det ikke er sidste gang jeg vil benytte mig af jeres dejlige mad. Tak for God service hele vejen igennem :-) Kan kun anbefale Jer !
Anja Mūnter Gaarden
11/09-2015
By: København
Hej Gert Tak for dejlig mad, det var perfekt.
Lars Reinholt
26/08-2015
By: Vipperød
Hej Gert Jeg vil rigtig gerne kvittere for noget rigtig lækker mad i fik leveret til vores fest. Jeg er meget positiv overrasket og stor cadeau til jer. Det var super lækkert, mørt og friskt. Kunne ikke være meget bedre :-) Jeg var noget bekymret da jeg aldrig tidligere som vært har forsøgt mig med mad udefra, og de gange jeg selv har fået en anretning som gæst har jeg ikke været imponeret. Det var derfor med en vis bekymring jeg valgte jer fra nettet uden nogen form for anbefaling fra venner eller bekendte. Men de blev alle gjort til skamme. I vil få min anbefaling til alle venner og bekendte, som står med et behov
Johan Ricard
24/08-2015
By: Østerbro
Vedr. leveringen i lørdags på svaneknoppen Jeg takker for god mad og for en god service. Dog syntes jeg at mængden af mad der blev leveret var i overkanten. Jeg estimerer at vi nåede kun at få spist ca. 1/3 af den leverede mad. med venlig hilsen Johan Ricard
Henrik Lauridsen
24/08-2015
By: Helsinge
Hej Gert, Vi vil gerne sige tak for super mad (italiensk buffet - speciale) - flot tilberedt og velsmagende med fin service. Mange af gæsterne har spurgt til jer og jeg tror du kan forvente forespørgsler i fremtiden. Som en ekstra prik over i'et ville mange dog foretrække en mere traditionel tiramisu med kaffe og marsala. Med venlig hilsen, Henrik Lauridsen
Carsten Daugaard Sørensen
30/07-2015
By: Frederiksværk 3300
Jeg holdt den 25 juli 2015 min runde fødselsdag og besluttede mig for at benytte vores-kok.dk Den beslutning skulle vise sig at være det bedste jeg længe har gjort !!! Vi fik virkelig valuta for pengene, smagen var sublim og kvaliteten og portionerne var helt i top og ikke mindst super flot anrettet !!! Det vil jeg gerne takke Gert og hans personale for og anbefaler varmt VORES-KOK.DK Endnu engang tusind tak Gert !!!! Vi ses en anden gang vær sikker på det ... Venlig hilsen Carsten Daugaard
Jette Gydov
14/07-2015
By: Roskilde
Hej med jer Hold da op, det var da helt fantastisk, den italienske buffet 1. Og citrontærten , mums. Det var da vist ikke sidste gang i hører fra os. Tak for god service og lækker mad Hilsen Jette og Lars Gydov.
Lene Mader
07/06-2015
By: København K
Som vært er man altid lidt nervøs for, om der nu er mad nok . Det var bestemt ikke problemet med Italiensk Buffet fra "vores kok". Alle hjælperne fik en stor madpakke med hjem til næste dag og det var bestemt ikke fordi maden ikke var super lækker. Kødet var lige tilpas mørt, salaterne mange og spændende og tiramisu er ikke set bedre. 👍 levering til tiden og afhentning dagen efter samt vejledning i servering mm. . Vi kan varmt anbefale Vores Kok. Bjarne Winther og Lene Mader
Lene Mader
07/06-2015
By: København K
Som vært er man altid lidt nervøs for, om der nu er mad nok . Det var bestemt ikke problemet med Italiensk Buffet fra "vores kok". Alle hjælperne fik en stor madpakke med hjem til næste dag og det var bestemt ikke fordi maden ikke var super lækker. Kødet var lige tilpas mørt, salaterne mange og spændende og tiramisu er ikke set bedre. 👍 levering til tiden og afhentning dagen efter samt vejledning i servering mm. . Vi kan varmt anbefale Vores Kok. Bjarne Winther og Lene Mader
Søren Christensen
01/06-2015
By: Frederiksværk
Hej Kokke. Tak for alle tiders buffet, den 30.maj som i leverede på Byaasgård Camping , maden kom som aftalt. Alle gæsterne roste den. Der var rigeligt af alt. kan varmt anbefales. De bedste hilsner fra Søren
Dorthe Kaas
14/05-2015
By: Frederikssund
Tak for endnu et storartet arrangement, alt klappede som det skulle. Og alle, unge som gamle var meget tilfredse med maden, som endnu engang var i riglige mængder, og som altid velsmagende. Tak fra 9B og alle forældrene
Per Langthaler
14/05-2015
By: Måløv
Hej Kokke Tak for dejlig mad 3-5-2015
Birgit og Fan Strøbech
10/05-2015
By: Jægerspris
Kære Gert Tusind tak for den fantastiske buffet og lækre chokoladekage, alle var super begejstret tak. Knus til jer kh Birgit
Jan og Lisbeth Petersen
06/05-2015
By: Jyllinge
Tak for en super lækker italiensk buffet, til vores søns konfirmation 1/5, alle vores gæster var vilde med maden og det var konfirmanten også, endnu engang tak, og tak for fod service.
Lotte B
05/05-2015
By: Rødovre
Helt igennem fantastisk mad. Stor ros fra alle gæsterne. Bestemt ikke sidste gang jeg bestiller fra jer. Tak for at min søns konfirmation blev endnu bedre ;)
Rani Fernando
23/04-2015
By: Allerød
Hej, Tusind tak for dejlig mad
Charlotte Holtermann
30/03-2015
By: Ballerup
Hej Gert 😊. Tak for rigtig god mad. Gæsterne var godt tilfredse. Mvh Charlotte Holtermann
Kim Teglberg
23/03-2015
By: Gevninge
Det var fantastisk mad som i leveret til min føds,dag lørdag d. 21 marts. 2015 Alle gæster var mega tilfredse og det var jeg naturligvis også. Det er ikke sidste gang at vi bruger vores kok. Tak endnu en gang.
Anette Krohn Jensen
16/03-2015
By: Bagsværd
Mange tak for veltillavet og meget velsmagende italiensk buffet lørdag d. 7/3 i Hareskovby. Alle mine gæster var meget begejstrede og de fleste bad om firmanavn, så jeg er ret sikker på flere af mine gæster(og jeg) vil blive kunder fremover. M.v.h. Anette
Bjarne Jensen
16/03-2015
By: Stenløse
Tak for en rigtig god brunch, vi var meget tilfredse. Hilsen Bjarne
Jan og Else Burggraf
16/03-2015
By: Allerød
Vi og alle vore gæster, såvel til brunch, men især til Tapas var glædeligt overrasket: Høj kvalitetet, fantasifuld anretning, en yderst spændende "spansk" oplevelse med dansk kvalitet.
Jan søby
23/02-2015
By: Ølstykke
Tak for lækker og meget mad, det var helt suverænt, leveret til aftalt tid og lige til at stille frem til gæsterne, der var mad til flere dage bagefter og ingen gik sultne hjem, absolut vores bedste anbefalinger 😃
Elly Wedel
22/02-2015
By: Allerød
Tusind Tak for rigtig god mad. Mine gæster var meget tilfredse . Og det var jeg også . En god dag når maden er god. Og rigeligt af den. Nøddekagen var fantastisk også. Jeg kommer helt sikkert tilbage igen næste gang jeg skal holde en fest . Min søn er selv fantastisk i et køkken og han gav jer stor ros for jeres mad. Hilsen Elly Wedel.
Tanja Nielsen
20/01-2015
By: Ølstykke
Hej Gert Tusind tak for dejlig tapas i lørdags. Mine gæster og jeg var meget tilfredse.
Ulrik Olsen
18/01-2015
By: København Ø
Tak for den gode service og lækre mad til min 40-års fødselsdag d. 17. januar! Der var stor ros til maden, og med de rigelige mængder kommer vi til at spise godt de efterfølgende dage også!
Trine Thode
18/01-2015
By: Frederikssund
Jeg holdt 60 års fødselsdag med super god mad i rigelige mængder - vi var ovenud tilfredse. Maden kom lige til tiden, og tak til den fantastiske mand, som leverede (incl. god hjælp, da en skål gik på gulvet ved et uheld) og levering af en ny skål med indhold inden der var gået 20 min.
Ulla og Erik Rasmussen
16/01-2015
By: Kulhuse
Mange tak for den dejlige mad, den blev rigtig nydt kan i tro. Venlig hilsen Ulla og Erik Rasmussen
Dina Fanø
14/01-2015
By: Frederikssund
Hej Gert og Charlotte Tak for super lækker mad nytårs aften, og helt vildt møre bøffer
Solveig Fredskilde
14/01-2015
By: Frederikssund
Udsøgt nytårs menu, og dejligt nemt, og ligetil at have med at gøre, tak for en god nytårsmenu, det redde min dag i køkkenet.
Henrik & Ditte
02/01-2015
By: Frederiksværk
G6mVi kom tilbage 😉 nytårs menuen var super i kan bare det der
Henrik & Ditte
17/12-2014
By: Stenløse
Tak for dejlig mad, velsmagende og veltillavet. Vi vender tilbage :-)
Nina Brinck
16/12-2014
By: Roskilde
Hej Gert Rigtig god jul og godt nytår!!! Og lige en sidste gang - tusind tak for virkelig dejlig, lækkert og indbydende anrettet mad!!! Mange Hilsener Nina
Henrik Bulskov
10/12-2014
By: Roskilde
Mange tak til vores-kok for sygt lækker mad til vores kobberbryllup. Enig tilbagemelding fra gæsterne om at maden var uovertruffen. Det gør vi naturligvis gerne igen en anden gang.
Vibeke Søborg
24/11-2014
By: Allerød
Tak til vores-kok for rigtig lækkert italiensk buffet, som ankom præcist til tiden, og flot anrettet til min 30 år fødselsdag.
Jette Madsen
24/11-2014
By: Bagsværd
Kære Vores-KOK.... Tak for rigtig god mad, alle gæsterne roste maden og det er jo dejligt, der var også nok af det, det er ikke sidste gang vi kontakter jer. Venligst hilsej Jette Madsen
Sanne & Rasmus
08/11-2014
By: Frederikssund
TAK FOR MEGET LÆKKER MAD Hilsen Sanne & Rasmus
Sanne & Rasmus
08/11-2014
By: Frederikssund
TAK FOR MEGET LÆKKER MAD Hilsen Sanne & Rasmus
Jacques Dahl
27/10-2014
By: Hillerød
Hej vores-kok.dk! TUSINDE TAK for rigelig og lækker mad til vores søns dåb d. 5/10. Samtlige gæster komplimenterede maden og vi var forbløffede over mængden - desværre kunne vi ikke spise op, men så var der til gengæld en masse gæster der gik derfra med lækre rester ;) Kan kun anbefale jer til andre kunder, det er bestemt ikke sidste gang vi bestiller mad hos jer - glæder os til at se hvad i ellers har at byde på! Mange glade og tilfredse hilsner Jacques
Sanne Rokamp
22/09-2014
By: Allerød
Tusind tak for super god mad og service. Jeg og mine gæster var begejstrede, og jeg vil meget gerne bestille mad hos jer en anden gang, fordi det var så godt, smidigt og økonomisk. Mange tak for det! Hilsen Sanne.
Inge og Bo Nørskov
21/09-2014
By: Ølstykke
Gode Kok og personale. En stor tak for god mad og en meget venlig og smilende betjening til os og vores gæster. Det var en velsmagende og dejlig mad, som vores gæster roste meget. Det blev en rigtig god og festlig aften, som vi kan huske tilbage på med stor glæde, endnu en stort tak til jer. Mange guldbrylleupshilsener fra Inge og Bo Nørskov.
Dorthe Kaas
08/09-2014
By: Frederikssund
Tak for dejlig dejlig mad lækker forret og super mørt kød skønt 😃
Johnny Nielsen
04/09-2014
By: Bagsværd
Super lækker mad. Vi havde valgt en mix-selv buffet hvilket viste sig at være et hit. Specielt den glaserede landskinke og den super møre oksesteg var et hit. Vores gæster, der både var børn og voksne, var flere gange oppe og tage mere mad, og til trods for det, var der rigelig mad til overs. Maden blev leveret i fade, så det lige kunne serveres - dejlig nemt. Kan helt klart anbefales.
Tina Thorius
02/09-2014
By: Værløse
Hej Gert. Det er godtnok ved at være lidt siden, men jeg vil bare gerne takke jer. Takke for en fantastisk buffet hvor alt smagte fantastisk og en service hvor tingene bare fungerer... Det gør det så meget nemmere for os der afholder festen, at vi ikke skal bekymre os om maden. Så rigtig mange gange tak for dejlig mad og vær sikker på du er første valg til vores næste fest. P.s. Hvis i mangler en skål, kan det altså godt være den er her hos mig. Jeg kan ikke finde ud af hvor den hører til?? Jeg har liket og kommenteret på jeres facebook side... Mange hilsner Tina Thorius
Marianne Thye Nielsen
02/09-2014
By: Roskilde
Vi havde bestilt buffet til 99 kr pr. kuvert til vores navngivningsfest/housewarming. Maden kom til tiden og var fint anrettet i skåle og fade. Kødet var mørt og salaterne lækre og friske. Vores gæster roste maden og der var nok af det. En rigtig god oplevelse og en klar anbefaling herfra.
Elvin Blumow
01/09-2014
By: Vallensbæk
Vi fik leveret jeres luksus buffet G til vores fest den 30.august, og vi vil virkelig rose menuen - den var helt i top, og der manglede ikke noget. Vi hørte også meget ros fra vores gæster. Ligeledes var den unge mand der leverede maden utrolig sympatisk. Ikke svært at anbefale jer til andre.
Flemming Jensen
01/09-2014
By: 2860 Søborg
Man behøver kun at bruge èt ord for levering, service og mad: p e r f e k t !!
Jan & Liselotte
05/08-2014
By: Ølstykke
Vi vil gerne sige tak for mad, det var rigtigt godt, der var rigligt og anrettet flot. Det er en fornøjelse at kunne sætte fadene direkte på bordet uden at skulle være flov over folie bakker. Tak Mvh jan & Liselotte Super godt og mørt kød
Helle Jørgensen
04/08-2014
By: Kastrup (Amager)
Hej vores-kok. Jeg havde bestilt en klassisk buffet B til min fødselsdagsfest lørdag den 2/8. Kæmpe stor ros for super.... lækker og delikat mad. Det kom til tiden, var perfekt tilberedt og holdte sig varmt som lovet. Der var rigeligt med mad (hvilket man altid er nervøs for der ikke er) og det var meget flot og indbydende anrettet. Mine gæster og jeg var meget begejstrede. Der blev spist igennem. Det bliver ikke sidste gang, jeg bestiller hos vores-kok, og jeg vil klart anbefale jer til andre. Og tak for en rigtig god og venlig service. Mange sommerhilsner fra Helle Jørgensen, Amager.
Kirsten Tjørnhøj-Thomsen
28/07-2014
By: Gævninge
Vi var yderst glade og tilfredse for jeres "Tapas menu" Vores gæster synes det var meget lækkert og indbydende anrettet. Så hermed er det anbefalet til andre. Venlig hilsen Kirsten tjørnhøj-Thomsen
Frank
16/06-2014
By: Herlev
Hej vores-kok Vi vil i forbindelse med vores nyligt afholdte sommerfest sige tusinde tak for den virkelige lækre mad og den eminente service. Det var første gang vi prøvede og handle hos jer, og det bliver formentlig ikke sidste gang. Alle vores gæster kunne hente mad indtil de ikke kunne mere, og det har vi ikke oplevet før. Samtidig hørte vi rundt omkring hvordan vores gæster roste jeres mad. Så vi er meget tilfredse med at have brugt jer som vores madleverandør. Mvh. Frank Myhre og sommerfestudvalget Hjortespringkollegiet 2730 Herlev
Dorte Kristensen
08/06-2014
By: Taastrup
Vi fik amerikansk buffet til nonfirmation den 7. juni. Maden kom til tiden. Var flot anrettet og virkelig god. Gæsterne roste især det møre oksekød, spareribs og pulled pork. Og nåh ja, jeres brownie gjorde også lykke. Høj service med levering og afhentning af porcelæn. Det var alle pengene værd. Vi vil helt sikkert bruge vores-kok en anden gang.
Mikkel Clasen
05/06-2014
By: Vallensbæk Strand
Lørdag d. 31 maj havde vi bestilt tapasbuffet maden blev leveret på klokkeslættet. Maden var flot anrettet og i rigelige mængder. Og som en ekstra bonus så var alle retterne super lækre. Vores gæster har også efterfølgende rost maden i høje toner. Super arbejde og tak for meget god mad. Det bliver ikke sidste gang vi vil benytte os af vores-kok.dk.
Søren Ranneries
02/06-2014
By: Smørrum
Hej Gert Tak for god mad og god service i lørdags :-) Det smagte rigtigt godt. Selv efter nogle timer i varmekasser, var det det ikke overkogt og træt, men meget lækkert. Og du havde ret - der var nok mad til alle. Mvh Søren
Hans Bjødstrup
02/06-2014
By: Ølsted
Tusind tak til vores-kok.dk for dejlig mad til vores Datters 18 års Fødselsdag i Lørdags vi fik ta'selv buffet til 129kr alle gæster roste maden og der var mere end rigeligt ( spiser stadig rester 😎) kan klart anbefale jer er ikke sidste gang vi bestiller mad hos jer
Helle Thomsen
02/06-2014
By: Ølstykke
Tusind tak til VORES KOK. Fik leveret luksus buffet L til vores søns konfirmation den 31 maj. Super lækker mad. Kan klart anbefales. Rigelige mængder mad. Har nydt godt af det i flere dage. Maden blev leveret til tiden.
Janne Pedersen
31/05-2014
By: Roskilde
Tak til vores-kok. Vi fik leveret den Amerikanske buffet, til vores søns konfirmation. Det var helt perfekt, og i rigelige mængder. Vi kan varmt anbefale vores kok. Og i var der præcist til tiden som aftalt. Tak
Inge-Lis Kalum
31/05-2014
By: Humlebæk
Jeres leverance var super. Italiensk buffet speciale. Gæsterne syntes det var super lækkert, og der var rigeligt. Inge-Lis Kalum
Annette Holm
22/05-2014
By: Allerød
Hej Gert. Mange tak for rigtig dejlig mad. Det er virkelig en meget positiv oplevelse. Min søn og vores gæster var meget glade. Jeg vil varmt anbefale jer til andre, og det er ikke sidste gang vi bestiller hos jer.
Dorthe Konrad
20/05-2014
By: Frederikssund
Hej Gert Tusind tak for rigtig dejlig mad. Den blev rost af alle gæsterne. Med venlig hilsen Dorthe Konrad og Ole Dam Pedersen
Hanne Jørgensen
06/05-2014
By: Frederikssund
Vi fik en meget smukt anrettet italiensk buffet, hvor alt var super lækkert. Både børn og voksne var begejstrede og der var rigeligt til alle og mere til. Vi kan stærkt anbefale Vores Kok, man får en virkelig fin behandling.
Bobby
06/05-2014
By: St. Rørbæk
Tak for en super lækker Italiensk special buffet og en super service. Vi vil helt sikkert komme igen og vil naturligvis også anbefale jer til andre.
Maibritt
05/05-2014
By: Græsted
Til "vores kok" og hans hustru(som leverede vores Tapas) Tusind tak for en fabelagtig tapas menu og desserter (-: Det har på alle måder levet op til forventningerne og mere til!! Vi har med jeres hjælp haft en dejlig aften uden panik og bekrymringer. Endnu engang tak MVH Maibritt Ps: Næsten samtlige gæster har komplimenteret maden og spurgt til "vores kok" (-;
Anne-Mette
04/05-2014
By: Gentofte
Vi og gæsterne var meget tilfredse med maden i går. Det var alt sammen meget lækkert. Tak. Mvh Anne-Mette
Maria Harms
03/05-2014
By: Roskilde
Kære Vores kok, Tak for den gode mad I leverede til vores datters konfirmation. Vi havde ikke prøvet jer før, men vil bestemt anbefale jer. God mad, som kom til tiden. Venlige hilsner fra Maria Harms
Lisbeth og Søren Hvidberg
24/04-2014
By: Ølstykke
Tak for den dejlige mad, det er noget af det bedste vi har fået i lang tid. Vi fik den store mix selv buffet. Mange af gæsterne kommenterede maden igen og igen. :-) Hilsen Lisbeth og Søren
Jespersen
22/04-2014
By: Frederikssund
1000 Tak for hele jeres arrangement. Det var MEGET tilfredsstillende. Vi savner Charlottes glade smil i skranken, men vi er glade for at det går strygende i jeres virksomhed. K.H. Jesper
22/04-2014
By:
Tak for den dejlige mad! Vi bestilte Tapas menuen hos jer her i påsken. Det var lækket og vellavet. Og der var også i pæne store portioner, så vi havde til reste-mad næste dag :-) I tog også imod bestillingen med meget kort varsel, og leverede præcis til tiden. Alt i alt en rigtig fin oplevelse, som jeg varmt kan anbefale. Vi vil bruge jer igen:-) Mange hilsener Ina og Søren
Hans Henrik Nielsen
16/04-2014
By: Frederikssund
Vi fik Tapas menuen, til familie sammenkomst. Det var rigtig hyggeligt, og hele familien syntes det var lækkert, og spændende mad vi havde bestilt fra vores kok. Så tak for god mad, og service. Og tak fordi i kunne hjælpe med så kort varsel.
Hans Jørgen
14/04-2014
By: Farum
Min 70 års fødselsdag blev en succes på grund af maden fra jer. Servicen i top. Maden leveret til tiden. Selv en ændring i grundmenuen kunne lade sig gøre. Alt var lækkert og veltilberedt og nemt at gå til. Mine gæster var begejstret for både steg og tilbehør. Jer vil jeg i fremtiden anbefale andre. Hilsen Hans Jørgen
morten stege
14/04-2014
By: jyllinge
Fik mad til min 40 års fødselsdag, vi var 34 mand, og det var bare fantastisk mad! helt klart noget vi vil anbefale. mvh morten
Ann Marie Cordua
31/03-2014
By: Roskilde
Hej Gert Olesen Tak for rigtig god mad. Alle var glade så bedre kan det ikke. Venlig hilsen Ann Marie Cordua
Nina
30/03-2014
Vi fik fantastisk lækket mad fra jer til min søns 18 års fødselsdag 22.3.2014. Udover super god og dejlig mad som der var rigeligt af. Var det super flot at det blev leveret i porcelæns fade og glas skåle lige til at sætte på bordet. Forretten var den rene fryd for øje, gane og mave. Kæmpe ros til jer fra mig og alle mine glade gæster. Tak for mad.
Morten & Kristin
13/03-2014
Vi fik mad til en 50 års fødselsdag med 100 mennesker fra Vores Kok og var super glade for den mad vi fik leveret. Vi vil med sikkerhed bruge Vores Kok næste gang vi skal have et arrangement. Tak Gert.
Helle Larsen
11/03-2014
8.marts 2014 Tusind tak for dejlig mad til min søns 18 års fødselsdag italiensk buffe. Det smagte rigtig dejligt og der var rigeligt til alle. Det er ikke sidste gang vi bestiller hos jer.
Ahlice Færgsted
25/02-2014
15.2-14 Den mad der kom smagte skønt og der var rigeligt af den. Blot lidt anderledes end forventet. Venlig hilsen Ahlice
Anni Hemmingsen
21/02-2014
Hej Gert! Tusind tak for en meget lækker "stor mix selv buffet" som du leverede den 8.2.14. Det var bare så lækkert. Der var så meget mad, at jeg nærmest tabte underkæben. Endnu engang tak. Med venlig hilsen Anni Hemmingsen Glostrup
Vibeke Løgstrup
20/02-2014
I er sgu' blevet vores kok. Tak for helt fantastisk mad til en god pris. Maden var en stor succes, fik meget ros! Det er bestemt ikke sidste gang vi bruger jer. Venlig hilsen Vibeke Løgstrup Birkerød
Finn Sjøgren
19/02-2014
Vi havde bestilt klassisk buffet E, den levede helt op til forventningerne. Vi kan varmt anbefalde vore kok. Og vi vender gerne tilbage igen en anden gang, og vi ved at flere af vores gæster også vil brug vores kok. Hilsen Finn Sjøgren Greve
Huniche
19/02-2014
Det var skøn mad, og kødet var så lækkert. Med venlig hilsen familien Huniche
Huniche
19/02-2014
Det var skøn mad, og kødet var så lækkert. Med venlig hilsen familien Huniche
Jacob Post
17/02-2014
Tak for det flotte arrangement til vores guldbryllup, det var bare rigtig godt. Vores hollandske gæster var meget imponeret over den gode mad. Endnu engang tak.
Bjarne Puggaard
17/02-2014
Hej vores kok Mange tak for dejlig brunch alt var perfekt .h
Tenna
07/02-2014
Perfekt, tak for mad. Tenna
Christine Bitz-Nielsen
21/01-2014
Vi holdt min søns 18-års fødselsdag i lørdags, og havde bestilt mad til 26 personer (Stor Mix Buffet) hos vores-kok.dk. Det blev en stor succes; alle gæster - og vi selv - var meget begejstrede for madens kvalitet, og så var der jo rigeligt af den! Tak for dejlig mad, og det er absolut en mulighed, at vi kontakter jer igen ved senere lejlighed.
Preben lunn
20/01-2014
Vi købte jeres nytårsmenue. Min hustru blev lidt betænkelig, da hun så maden ved afhentningen, det så ikke ud af så meget som forventet, men det viste sig at være en sand fornøjelse og alle i selskabet var begejstret. "5 kokkehuer". Med venlig hilsen og godt nytår. Preben Lunn (Vi har været bortrejst, derfor først anmeldelsen nu.)
Tine Wolfbrantt
09/01-2014
Vi havde bestilt tapas menu, til min 50 års fødselsdag, rigtig lækkert og velsmagende. Stor ros til vores kok, tak for dejlig mad.
Peter og Ulla Poulsen
08/01-2014
Syntes lige jeg ville skrive, dette var 5 år i træk vi har fået nytårs maden fra Gert & Co. Menuen i år, var i absolut topklasse, en michelin stjerne værdig. Nem at gå til som altid.
Lene
08/01-2014
Vi bestilte mad til nytårsaften fra vores-kok. Det var helt fantastisk, alt var udsøgt, smagte skønt og der var rigeligt. Alt var tip top. TAK. Eneste forbedringstiltag er, at brødet til forretten kunne være mindre tørt. Meget venlig betjening. Vi kommer helt sikkert igen og vi anbefalet Jer videre til adskillige :-)
Lone og Steen
01/01-2014
Tusind tak for helt fantastisk mad nytårsaften.
Hanne og Jens
20/12-2013
Tak for et fantastisk arrangement, med det lækkereste mad man kan tænke sig. Det gjorde vores guldbryllup til en perfekt dag, hvor vi bare kunne slappe af og nyde dagen. Og stor tak til pigerne.
Jeanett Heiberg
15/12-2013
Tusind tak for dejlig mad. Det smagte fantastisk og der var rigeligt af det. Det er ikke sidste gang vi benytter vores-kok.dk. Maden fik også stor ros af vores gæster og flere af dem vil helt sikkert også bestille mad hos jer i fremtiden!
Grethe & Sv.Erik Madsen
14/12-2013
Til Vores kok og personale. Vi vil gerne sige TAK for endnu en dejlig familiefest, som i har arrangeret for os. Det hele var bare perfekt, og alle gæsterne har rost hele arrangementet. Med venlig hilsen og TAK!
Lasse Offt
10/12-2013
Vi fandt siden på nettet og bestilte buffet til 63 mennesker til barnedåb. Maden var der rigeligt af og var absolut til et 12 tal! Leveringen kom til tiden, servicen var i top, kan klart anbefales!
Annie Andersen
25/11-2013
Tak for rigtig dejlig mad den fik stor ros af gæsterne også og tak for god betjening og tak fordi I var med til at gøre dagen til en dejlig fødselsdag. Jeg vil trygt anbefale Jer til andre der skal holde fest. Jeg ser nu frem til at glæde mig til din mad endnu engang på lørdag den 30.11. Venlig hilsen Annie Andersen
Anita Jacobsen
17/11-2013
Kan varmt anbefales!!! Vi kendte ikke vores-kok.dk på forhånd men faldt over hjemmesiden på nettet. Vi skulle holde 40 års fødselsdag og derfor fik vi leveret amerikansk buffet d. 9 Nov 2013 til 13 personer og det var super lækker mad! Især kødet var fantastisk mørt og saftigt, og der var mere end rigeligt af alt. Så vi kommer helt sikkert igen! Tak for mad til vores-kok.dk også fra gæsterne :-) mvh Anita, Ågerup ved Roskilde
Karin Hansen
08/11-2013
Vi vil sige mange tak for en dejlig Tapas menu lørdag d. 2.11. i Veksø. Gæsterne var begejstrede og der var masser af mad - dejligt. Hvis jeg skal komme med en kommentar/kritik, så ville det have været rart at der på Jeres hjemmeside stod lidt mere om tilbehøret til tapasen - der var jo masser af tappenade - pesto og brød, og det fremgik ikke af hjemmesiden, så jeg havde købt ind selv. Men vi var meget tilfredse, det var yderst lækkert.
Bjørn
03/11-2013
5 kokkehuer er på vej til "Vores-kok". Vi havde bestilt mad til vores runde fødselsdag 2 x50 år. Alle aftaler uden undtagelser med firmaet vedr. mad, leverings tidspunkt, afhentning af service dagen efter, blev overholdt 120%. Maden smagte fantastisk, og tilmed flødekartofler i verdensklasse. Der var masser af det hele, selv med alle de "sultne" mennesker vi havde inviteret. Eneste positive ulempe....man ved at man skal spise rester hele ugen efter festen(o: Jeg er sikker på at I nu får mange nye kunder, de fleste af vore gæster spurgte om kontakt info. til Vores-kok, og det er vist den bedste ros man kan få. Til slut vil jeg lige sige; 1000 tak for god mad, I var virkelig med til at gøre vores dag kanon og samtidig en dag vi kan se tilbage på med mange gode minder alt incl.....pas på vi kommer tilbage((o: mvh Bjørn
Lilly Nielsen
31/10-2013
Tusind tusind TAK !! det var helt vidunderligt. Nu får du flere kunder for alle var begejstrede. Leveret til tiden - alt varmt og ok - Venlig chauffør. Hilsen Lilly Nielsen Stenløse
Kate Pedersen
21/10-2013
vi vil gerne rose det dejlige mad vi havde bestilt til vores datters foedselsdag i starten af okt. 2013. menuen var italien speciale og det var simpelthen udsoegt og vores gaester kommenterede maden positivt flere uger efter:-) Vi vil absolut vende tilbage med en ny bestilling en anden god gang. mvh Kate Pedersen
Jørgen Østervang
12/10-2013
Jeg ønsker at vider bringe den flotte ros som jeg fik af mine gæster for den dejlig buffé du leverede. Alle var absolut tilfrede med både mængden og kvaliteten. Mange tak skal også lyde fra min side. Mvh Jørgen Østervang
Jannie Hansen
07/10-2013
Til Vores-kok Tusind tak for rigtig dejlig mad - den blev rost til skyerne af alle gæster incl. Os selv! Alt smagte virkelig godt og der var rigeligt til alle. Vi vil helt klart benytte jer igen. Bedste hilsner fra Jannie Hansen, Ølsted
Tina autrup
29/09-2013
Superlækker mad, kvaliteten var i top. Er sikker på at i kan forvente masser af bestillinger fra mine venner og familie i fremtiden!
Kate Weichardt
29/09-2013
Jeg vil gerne takke for en fin service, et godt arrangement med overvældende meget mad, men vigtigst af alt så var maden mere end fremragende. Vh Kate
Johnny Lykke
23/09-2013
Vores gæster roste maden, helt af sig selv. Virkelig dejlig luksus buffet h. Kunne ikke være bedre.
Susan og Michael
16/09-2013
Bedre sent end aldrig! :-) I august havde vi en dejlig fest med 36 gæster. Vi havde valgt den amerikanske buffet og vi blev bestemt ikke skuffede! Det var en utrolig dejlig buffet, veltillavet, masser af mad, det kom til tiden, var varmt, lækkert anrettet og lige til at sætte frem. Alle gæster var begejstrede. Det var vi også selv og kan kun - og det gør vi - anbefale Vores Kok. Tak for en god mad-oplevelse!
Conny Sidenius
04/09-2013
Tusind tak for en super god tapas. Vi ankom direkte fra England og kunne bare håbe på at jeres anmeldelser levede op til forventningerne. Maden blev leveret til tiden, alle var imponeret af jeres tapas og der var rigeligt til alle. Vi giver jer gerne 5 stjerner (ud af 5) og anbefaler jer gerne til alle andre som , ligesom os selv, er vant til at spise meget ude og har meget høje forventninger.
Kasper Kaaber
02/09-2013
Tak for rigtig dejlig mad. Man er altid lidt spændt, når man bestiller mad fra et sted, man ikke kender, men tvivlen blev gjort til skamme. Maden var meget lækker, alt var flot anrettet og gæsterne var begejstrede.
Jannie Hareby Nielsen
02/09-2013
Tak for lækker mad, det var overraskende godt, vi havde fået jer anbefalet, og det levede helt op til forventningerne. Meget lækkert. Skulle der være noget kunne vi måske godt have brugt lidt mere brød. Alt andet var der mere end rigeligt af.
Søren Krogh
01/09-2013
Kære Gert, Tak for en fantastisk forret og buffet den 17. August. Begge dele var et stort hit. Både tunen, anretningen og smagen af forretten var til en michelin stjerne. Der var rigeligt mad, det eneste som blev spist op var den fantastiske pulledpork. Tak, igen... Der er mange nye kunder til dig blandt gæsterne. /Søren
Joan Schack
26/08-2013
Hej Gert Tak for god mad. Super Italiensk buffet nr 5. Impoerende og velsmagende farseret unghane. Det hele var lige til at sætte på bordet og der var nok til alle. Alle gæsterne var meget begejstrede og flere har dig i tankerne ved deres næste fest. Konfirmanden fik den mad han ønskede og det var bare med til at gøre hans dag perfekt. Ikke mindst, I kom til tiden også selvom det var en tur helt til Greve og min bekymring omkring den varme kød var ubegrundet. Alt havde den rette temperatur. Mange hilsner Joan Schack
Carøe
18/08-2013
Lækker mad til vores fest.
Allan Jensen
18/08-2013
Vi fik en super oplevelse med mad fra vores kok. Italiensk buffet med anti pasta til forret, helt forrygende godt, alle gæsterne var vilde med maden. Kan varmt anbefales. Hilsen Allan Greve
Thea Dahl Mortensen
31/07-2013
Tusind tak for en FANTASISK omgang tapas, som blev serveret til min 18 års fødselsdag. Alle retterne var fulde af smag, og mængden passede perfekt! Jeg vil specielt fremhæve bruchetta'erne med helleflynder og avocadocreme og chokoladetærten, som faldt lige i mine gæsters smag. Vores-kok.dk er helt sikkert favoritten, når der bestilles mad til vores fester ;)
Linda Lauridsen.
29/07-2013
Har lige holdt 50 års fødselsdag og var meget spændt på mad fra vores kok.. Må sige maden levede op til vores forventninger. Alle vores gæster roste maden og der var rigeligt af den :0)) kan varmt anbefale mad fra vores kok. Hilsen Linda Ølstykke.
Berit
28/06-2013
Tusinde tak for meget dejlig mad til vores personalefest fredag d.21/6. Mange hilsner Berit Pedersen, Slagslunde skole
Jane Bostrup
26/06-2013
Hej. Perfekt mad vi fik i lørdags, den bedste pullpork og superperfekt peberstegt oksefilet, kartoffelsalalt også lækker. Is med m&m lige i øjet, chokokage måske ikke helt på højde med resten med stadig god, kommer gerne igen næste gang, så godt gået
Annette Qwist Odgaard
24/06-2013
Hej Vores Kok, Tusinde tak for rigtig lækker mad til min 50 års fødselsdag. I var med til at gøre min fest helt fantastisk. Skøn buffet som både smagte dejligt og lækkert anrettet.
Bo Nielsen
05/06-2013
Kære kokke. Tak for en rigtig dejlig kulinarisk oplevelse ved min 40 års fødselsdag. Alt var bare rigtig lækkert og mange af mine gæster har spurgt hvor jeg fik den gode mad fra. Det er helt sikkert ikke sidste gang vi bestiller hos jer! Mange hilsner Bo
Lis Eriksen
03/06-2013
Hej kokke Tak for et rigtig flot arrangement til min og min brors 70 års fødselsdag. Alle gæsterne spurgte hvor vi havde fået den fine mad fra. Og alle var meget glade. Hilsen Lis og Ole
Henrik og Tina Birksø
28/05-2013
Kære Gert Henrik og jeg vil gerne sige rigtig hjertelig tak, for et super godt arrangement til vores Sølvbryllup d. 25/5-13, det var bare så flot og godt altsammen, maden var fantastisk og der var rigtig mange tilkendegivelser fra gæsterne på den dejlige menu som der blev serveret, det smagte fantastisk ;-) Endnu engang mange tak det var en dejligt fest ;-) Mange hilsner fra Henrik og Tina Birksø
Line
23/05-2013
Line Adamsen, Gundsømagle. Tak for rigtig dejlig mad i lørdags, alle var ovenud tilfredse.
Lisbeth Pejtersen
23/05-2013
Tusind tak for dejlig mad her i Pinsentil vores datters barnedåb. super mør oksesteg og dejlig tun mousse
Lene Trier Madsen
10/05-2013
Vi vil gerne sige tak for super lækker mad til vores søns konfirmation. Det var flot anrettet, kødet var mørt og der var rigeligt. I får vores varmeste anbefalinger. Tak
Trine Ankersen
30/04-2013
Tusind tak for virkelig lækker mad i fredags :-) Alle gæsterne nød de skønne retter, og der var rigeligt! Absolut ikke sidste gang vi bestiller hos jer!!!
Torben & Anne
02/04-2013
Tak for en fremragende italiensk buffet, som vores gæster roste til skyerne. mvh. Anne og Torben Roskilde
Jeanett B Pedersen
26/03-2013
24/03-2013 Tusind tak for en utrolig lækker buffe G til datterens konfirmation. Det hele var bare super lækkert , der manglede ikke noget, der var rigligt af alt og ingen gik sulten derfra :-) Kan kun varmt anbefale at få mad fra Vores-kok og det er ikke sidste gang vi skal have mad derfra. Mange af gæsterne vil også for fremtiden benytte sig af Vores-Kok dejlige mad. Kæmpe smily herfra og masser af kokke huer
Jan Witthøft
19/03-2013
16/03-2013. Til Vores kok! Ja, det kan jo kun blive dig Gert! Vi må hermed sige 1000 tak for mad! Vi holdte en fødselsdag, hvor vi var 34 personer. Ja, alle spurgte til din mad Gert, da de alle syntes om den buffet nr.1 som vi havde bestilt. Der var flere der spurgte til, hvor vi havde fået maden fra, da der måske vil komme bestillinger til dig fra nogle af vores gæster. Det håber jeg da, for så ser jeg nemlig frem til at blive inviteret til disse fester, da jeg nu ved, at hvis maden kommer fra Gert Vores kok, så er der noget at glæde sig til. Så mange gange tak for, at du Gert gjorde vores fest til en alle vil huske tilbage på, hvor maden var vidunderlig. - Så Gert, - du er i vores maver, og vi kan kun anbefale Vores kok til andre om at få mad fra jer. Med venlig hilsen Jan Wittøft PS: I skal have alle de kokkehuer der findes
Bettina Schultz
10/03-2013
Hej Gert Tak for super lækker veltilberedt mad i fredags d.8.3.13. Vi fik menu nr 6- en lækker 3 retters menu lige til at servere.Flot anrettet på tallerkner, pæne fade til at servere i,-skønt både for øjet og maven. Kødet var vildt lækkert, der var masser og det smagte herligt det hele. Leveret til tiden. Stor ros og 5 kokkehuer/5. Ros fra os alle 14.TAK- for at fuldende en 80års fødselsdag med en skøn smagsoplevelse.
Claus Jacobsen
04/03-2013
Det er første gang vi mad fra Vores Kok men bestemt ikke sidste, vi fik Gourmet Buffet M, den var fantastisk dejlig, kødet så mørt og lækkert, rigeligt af kød og tilbehør. Vi vil varmt anbefale Vores Kok til venner, familie og bekendte. Tusind tak for dejlig mad d. 2 marts 2013 Venlig hilsen Lis og Claus
Peter
25/02-2013
Fik klassisk buffet no 2. Helt fantastiske flødekartofler og pesto pastasalat for ikke at nævne forretten (citronmarinert laks). Tomaterne var efter årstiden og resterne var bedre på andendagen hvor de havde trukket lidt med løgene :-) Er overbevist om at en sommertomat ville have været bedre. Salaterne var generelt rigtig lækre og flot anrettede. Filetten var måske lige for well done eller så stod den i kassen 15-30min for længe (enten her eller på vej hertil:-)). Kalkunen var superlækker og kødet var generelt nemt at tilberede.. Overflod af chokoladekage, hvor vi lavede lidt flødeskum ved siden af :-) :-) Vil vælge voreskok igen.. Så nemt og tilgængeligt..
Finn Ni elsen
20/02-2013
Vi har 3 gange fået buffet fra Gert Vores kok det var rigtig dejlig mad og der var rigeligt så vi kan varmt anbefalde at få maden fra vores-kok Med venlig hilsen Rita og Finn
Niels B. Sørensen
18/02-2013
Mange tak for den lækre buffet, som du leverede til os i fredags. Vi er meget tilfredse og vil ikke tøve med at anbefale dig til andre. Venlig hilsen Niels B. Sørensen
Gitte Pedersen
18/02-2013
Hej Gert Tusind tak for en rigtig lækker italiensk buffet den 2/2-2013. Det var rigtig dejlig mad i rigelige mængder og alt var pakket, så det var lige til at sætte på bordet på nær et brød der skulle varmes. Så tusind tak for at bidrage til en vellykket fest. Med venlig hilsen Gitte Pedersen
Trine Lund-Jensen
17/02-2013
Kære vores-kok, Mange tak for god service og dejlig mad til min datters 18 års fødselsdag. I hentede og bragte til tiden, og maden var dejlig. Gæsterne spiste til de ikke kunne mere og der var mange roser til vores-kok. venlig hilsen, Trine
 
 
sommer tilbud
vores-kok.dk | CVR: 28475381 | Snostrupvej 2a, 3600 Frederikssund - DK | Tlf.: 51 33 18 89 | jereskok@gmail.com